Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretőként csináltál már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretőként csináltál már feleségnek gyereket?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 26. 21:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
40%
Jobb pajszer beljebb ér, orgazmust is okoz... Nem is csoda
2022. júl. 12. 20:38
 22/31 anonim ***** válasza:
67%
A főnökön nagyon sok nőnek gyártott gyereket még korábban. Neki volt felesége és 3 nagyobb gyereke már (kb. 10-18 évesek). Először gyártott egy nőnek egy gyereket. Azt végül ő nevelhette fel és egy ideig a felesége is besegített. Majd pedig amikor a feleségével szétmentek (kb 3-4 év után) egy másik dolgozójának gyártott egy gyereket. Azt azóta is más férfi neveli. Viszont a felesége jól tette, hogy kidobta. Azóta az első nővel van együtt és ölik egymást. Ha véletlen itt vagy ex főni, akkor bocs, de balfasz voltál meg egy köcsög. Amúgy még a környéken 2 másik nőről tudok, akinek a gyereke hasonlít rád. 😂
2022. júl. 21. 20:32
 23/31 anonim ***** válasza:
87%

Én férjként ejtettem teherbe a szeretőmet. Végül hatalmas veszekedések, harcok árán elvetette.

A legviccesebb a sztoriban hogy MINDIG használtam gumit, persze azt, amit ő szerzett :D:D

2022. júl. 29. 01:01
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

#23 Okkal mondta egyik ismerősöm: ,,A nők mindent megtesznek azért, hogy a céljukat elérjék”. Emiatt sose használt olyan gumit, amit a nő adott és nem hitte el a ,, fogamzásgátlót szedek” dumát. A haverjai mind ezekbe a hibákba estek bele. Mindnek lett az alkalmi vagy egyéjszakás kapcsolatból gyerek. Neki csak tervezetten.

Sajnos a barátnőim közül is tudok olyanról, akik ezt a férfiakkal eljátszották.

2022. aug. 14. 09:27
 25/31 anonim ***** válasza:
63%
Igen,de elvetette.
2022. aug. 14. 13:50
 26/31 anonim ***** válasza:
76%
Én tudok olyat, akinek a felesége és a szeretője egyszerre szültek egy szülőszobán. ( Azt nem tudom, hogy egy nap-e de találkoztak.)
2022. aug. 16. 18:31
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
26-os, ugye nem V. J.? :D
2022. aug. 17. 01:58
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla,de remélem nem 😅
2022. szept. 14. 16:39
 29/31 anonim ***** válasza:
85%

Régebben egy otthon, a férje által elhanyagolt kismamával, összejárogattam

szexelni. A gyereket nem én csináltam neki, de sok feledhetetlen időt

töltöttem vele/benne :)

2022. okt. 19. 13:43
 30/31 NTBS ***** válasza:
73%
Nem, mert sose voltam még szerető.
2022. okt. 19. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!