Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első anal előtt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anal előtt?

Figyelt kérdés
Hétvégén úgy néz ki sor kerül az első anal szexre a barátommal.Most rendeltem anal tagitot fémet,mi az amit mindenképp csináljak az aktus előtt? úgy szeretném haza varni, hogy már bennem van a tagito

2022. ápr. 24. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok síkosító.
2022. ápr. 24. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért kicsit összetettebb
2022. ápr. 24. 21:59
 3/9 A kérdező kommentje:
melyik a legjobb póz az első alkalomnál? előtte izgassam magamnak amíg várom,hogy jöjjön haza?
2022. ápr. 24. 22:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgasd magad, hagyd meg a közös játék élményének az előkészítést. A póz legyen olyan, ahol neked is van kontrollod (misszionárius vagy lovagló). Előtte menj el vécére, a beöntés nem kötelező de mosd ki magad alaposan.

Lehet az anált kombinálni hüvelyi behatolással (dildó), akkor még izgalmasabb a dolog.

2022. ápr. 24. 22:27
 5/9 A kérdező kommentje:
szilikon vagy víz alapú sikosito?
2022. ápr. 25. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindenképp óvszerbarát legyen a síkosító. A szilikonos tovább tart, annyi előnye van, de sok dildóval vagy óvszerrel nem működik jól, mert oldja. Ha szex-shopban veszed, akkor az eladó biztos tud ajánlani valamit. Egyébként tényleg sok legyen belőle, úgy a finom ha jól csúszik :)
2022. ápr. 26. 06:39
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os vagyok. Elsőre a kis kifli-nagy kifli pózt tudom javasolni. Ha mi is análozunk, általaban így kezdünk. Picit felhúzom a lábaim, a párom befekszik mögém, és óvatosan beteszi. Ha megvolt a bemelegítés, meg kívánjuk, akkor pózváltás. Ha misszionáriusban csináljátok, tegyél egy párnát a csípőd alá ;)
2022. ápr. 26. 06:46
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos válaszokat!:) az anal plug mennyi ideig lehet bennem? úgy szeretném haza várni a férjem,hogy bennem van a tágító
2022. ápr. 26. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen akármeddig benned lehet, ahogy jól esik. Én fél órával aktus előtt szoktam betenni. Igaz az enyém szilikonos, így akár korábban is feltehetném, nem lenne kényelmetlen, de bőven elég szokott lenni. 10-15 perc után jobban kívánom a páromat
2022. ápr. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!