Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk mellszexről mik a tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 20:20
1/15 anonim válasza:
Én szeretem amikor közzé verik nekem.
3/15 anonim válasza:
Én szeretem,főleg ha előtte benyálazhatom neki,vagy ha síkosítóval szeretné a lány akkor egy kis mellmaszírozással egybe lehet kötni
Kis mellel is nagyon jó tud ám lenni;)
5/15 anonim válasza:
A pasi jobban élvezi, de nekem is látványos.
6/15 anonim válasza:
Egyetlen pasival próbáltam. B kosaras melleim vannak, amik ráadásul feszesek, tehát inkább vicces volt, mint komolyan vehető.
7/15 anonim válasza:
6: kisebb cicivel is szexi kicsit rászorítva. Nem gond.
8/15 anonim válasza:
Felesègemnek hatalmas E kosaras melkei vannak, imàdom szopni, markolni, mindent csinàlni velük...
De a mellszex, vagyis hogy a farkam maszatoljam a kèt melle között sztem bődületes baromsàg, de ízlèsek ès pofonok :D Punci, popsi sokkal jobb hely a farkamnak, mint összekenni a melleit.
9/15 anonim válasza:
Imádom, barátnőmnek szilikon mellei vannak, aztán rá tudja szorítani őket elég rendesen, plusz a látvány, nagyon izgi.
10/15 anonim válasza:
Izgalmas, ez is az egyik formája az együttléteknek. Tapasztalat: kell hozzá egy bizonyos méret (D-től felfelé), különben inkább kézzel szorítják közé mint effektív mellszex lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!