Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Miből lehet megmondani,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miből lehet megmondani, hogy a férfi tapasztalatlan, vagy akár szűz?

Figyelt kérdés

Legfőképpen a szex előtti mozzanatokra kérdezem. Arra utaló jel lehet az, hogy izgul. De mi van, ha ő olyan típus, hogy sok után is ilyen, más pedig már az elején sem?

Ügyetlen, nem tudja mit kell tenni. De lehet, hogy ő ilyen, nem jól tanító partnere volt, vagy lehet régóta tartó szünetben volt.

stb

Megfelelési kényszere van?

Mik teszik számotokra nyilvánvalóvá?

2022. ápr. 18. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Ugyan nem nő vagyok, de szerintem mire az ágyig jutnak, már rég nyilvánvaló a nőnek, hogy a pasi szűz.
2022. ápr. 18. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Ez bőven kiderül az ágyig. Beszélgetések alatt idővel úgyis "sarokba szorul " meg főleg a testi közeledésből. Ha már pl egy csók is nehézkes, ott valami nem stimmel. Szexig nem jutnék szűz pasival, nem vállalnám, nem ugyan ott tartunk.
2022. ápr. 18. 18:28
 3/9 A kérdező kommentje:
És mi alapján tudja megkülönböztetni a nő, hogy a pasi szűz vagy hogy volt neki valaki kétszer három évvel ezelőtt?
2022. ápr. 18. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Egyébként nem tök mindegy, hogy szűz vagy izgulós? Ha béna akkor béna
2022. ápr. 18. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
#3: Nem érdekli. Ha túl kevés nővel voltál, az a baj, ha túl sokkal, az a baj. Látod, itt is az a válasz, hogy nem vállal be szűz pasit, mert az első három szex nem lenne az igazi, és ő "nem ott tart".
2022. ápr. 18. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Ha béna akkor béna, de a szüzesség ott derül ki, hogy:

A) a férfi magától elmondja (no shit Sherlock)

B) a férfi szorong ezért amikor az "exekre" vagy "előző szexuális élményekre" kerül a sor látványosan mismásol, szorong, terel, agresszív, akkor a nő tovább fogja ütni a forró vasat, a kérdések sorából és a partner viselkedésének kontextusából egyértelmű lesz, hogy szerelmi csalódás vagy szüzesség, vagy valamilyen erkölcsileg kétes dolog váltja ki a túlreagálást

C) Buta, nem jól szocializált, autista vagy hasonló jellegű nő feltehetőleg nem fogja ezt kitalálni, vagy egy átlagos nő egy elképesztően intelligens és rideg férfi hazugságain (bár ők statisztikailag hamarabb veszítik el a szüzességüket), vagy egy tehetséges és lelkes srác magabiztosságán sem lát át

Ha azért kérdezed ezt mert szűz vagy, akkor nem kell ezen szoronganod, mert ha eljuttok a szexig akkor nem lesz nő aki azt mondja, hogy "ja kiszagoltam, hogy szűz vagy, úgyhogy lelépek". Olyan módszer meg nincs, hogyha "jobbra görbül a farka meg a bal tenyere izzad akkor 100% hogy szűz de fordítva meg 50-nél több partnere volt".

Ha pedig nem vagy jó az ágyban akkor nem szűznek, hanem bénának tart majd, ez sok szempontból rosszabb jelző mint a szűzesség.

2022. ápr. 18. 18:54
 7/9 anonim ***** válasza:
21%
Teljesen mindegy, hogy 3x szexelt, vagy szűz, kb ugyan ott tartunk vele. Véleményem fenntartom, nem ugyan ott tarunk. Én már komoly, hosszú távú elköteleződésre vágyom, és egy szűz/nagyon kezdő pasival ez kivitelezhetetlen (ez feltételezés, kapcsolatban vagyok). Semmi értelme hónapok alatt eljutni egy kb élvezetes szexhez, mire sikerül, rájön, hogy ideje kiélni magát. És igen, nem akarom bénázással húzni az időm, hanem élvezni akarom a szexet, nem tini vagyok, mindenkinek lett volna ideje szexelni. Meg lehet sértődni, le lehet pontozni.
2022. ápr. 18. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7.

Te vagy troll vagy, vagy valami elképesztően sötét és nem tudom minek vágysz kapcsolatra, ha az érzelmi intelligenciád nulla… Vagyis valódi mély érzelmeket képtelen vagy átélni.

Ha másképpen lenne, ne írnál ilyen bődületes baromságokat.

2022. ápr. 18. 22:05
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Hogy kimondja, de inkább abból, hogy közben bénázik, nem tudja rendesen felhúzni az óvszert/lelankad a stressztől mikor betenné, 1 perc alatt elmegy vagy ellenkezőleg, sehogy sem, nem tudja normálisan simogatni a mellbimbó, csikló, hanem mint ha egy vadállat sorjázna (ezeket finomabban kell érinteni, mint amikor magamnak kivered a brét). Az én párom velem vesztette el. Nem mondom, hogy borzalmas volt, mert szerelmes lettem, kívántam, de vagy egy hónap kellett, mire élvezhető lett a dolog vicces balesetek nélkül. Érzelmek hiányában biztos nem vállaltam volna.
2022. ápr. 19. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!