Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalatokat meséltek? Milyen "jelei" vannak annak ha egy férfi, komolyan gondolja és milyen ha csak lefektetni akar??
Élvezi az időt veled szex nelkul is, ha együtt vagytok otthon akkor nem annyibol all,hogy dugni akar,programokon vesztek reszt stb
Bar sajnos vannak ferfiak akik ezt siman eljatszak a pi.naert. nagy reszuk ilyen.
Azért az általában árulkodó, hogy mikor hozza fel a szexet. Ha komolyan gondolja, akkor az első néhány randin nem is beszél róla.
Nekem általános tapasztalatom, ha első randin megkér, hogy aludj vele, akkor vagy megteszed, vagy nem, de az biztos, hogy többet nem látod. Persze most fognak ezren tiltakozni, hogy ők is így jöttek össze a feleségükkel, de azért én ezt elég nehezen tudom elképzelni. Ha fontos vagy egy pasinak, nem mer ilyennel előhozakodni az elején, mert fél, hogy elriaszt.
Ha lélegzik, akkor dugni akar!
Ha nem akkor el kell temetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!