Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tapasztalatlan vagyok évek óta nem szexeltem h kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Jobb egy tapasztalt pasi vagy inkább swinger? Keressek valakit akinek bejövök az törődő lesz vagy mit tegyek?2022. ápr. 18. 10:16
1/10 anonim válasza:
Tapasztalt pasinak nem kell olyan, akivel nyűg a szex.
2/10 anonim válasza:
Feküdj le olyannal, aki szerelmes beléd.
3/10 anonim válasza:
Állj! Hogy is van ez?
Vagy tapasztalatlan vagy, vagy évek óta nem szexeltél!? Mert a kettő nem ugyan az!
4/10 anonim válasza:
Swingerbe ne menj így ha csak nem vagy szub beállítottságú. Akkor meg inkább keress egy tökös pasit, aki helyre tesz.
5/10 anonim válasza:
Én egy idősebb, tapasztalt pasit ajánlok neked! Vannak akik türelmesek, figyelmesek és szeretnek tanító bácsik lenni!
7/10 Noren1989 válasza:
Szerintem kamu...
Hàt kinek lenne az reàlis vàlasztàsi lehetőség, h vagy egy ismert (?) pasi, vagy egy marék hótidegen...
9/10 anonim válasza:
Baby a swinger nem a szeretkezésről szól, hanem az élveztek féktelen tombolásáról. Megteheted, hogy 1:1-ben mész be valakivel valamelyik zárhatóba, kifoghatsz olyan pasit aki figyel rád, de a swinger az alkalmi szex paradicsoma, nem pedig a meghitt, romantikus gyertyafényezésé.
10/10 anonim válasza:
Felnyársalnálak szivesen ;) 35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!