Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerültetek bele a BDSM világába? (részletek lent)
A fantáziámat már egy ideje mozgatja ez a világ, de teljesen kezdő vagyok. A dominancia érdekel, de nincs tapasztalatom se megfelelő háttértudásom(értem ez alatt pl. a különböző kötözési technikákat stb. stb.) Ahhoz hogy belemenjek ilyen jellegű ismerkedésbe szeretném a maximumot nyújtani, de nem tudom, hogy hol informálódhatok, tanulhatok. Ti kezdőként hogyan kerültetek bele a körforgásba? Leginkább Domok/Dominák válasza érdekelne, ti hogyan fejlesztettétek magatokat? (már úgy értem, hogy a lehető legprofesszionálisabb és biztonságosabb módon legyetek együtt a partneretekkel) Hol ismertétek meg a partnereteket? A Pixie-ről már hallottam, de néhány visszajelzés alapján nekem úgy tűnt, hogy komolytalan kissé.
Előre köszönöm a válaszokat.
Szerintem belülről jön, hogy valaki szub vagy dom, tehát nem úgy van, hogy az egyik mellett döntök, és az leszek. Bennem is kiskorom óta megvan már a szub hajlam. A Nyúl Péter című rajzfilmben van egy jelenet, ahol az egyik nyuszi apja elfenekeli a kölyköket, és ovisként ezt valahogy... Élveztem. Akkor még nem tudtam, miért bizsergek odalent tőle, de már tudom. Közben éreztem, hogy alapesetben sajnálni kellene a nyuszikat, nem pedig a helyükbe kívánni magam.
Később aztán, amikor lett internetem, egyre több ilyen tartalomba botlottam, és szerettem őket. Az első páromnál én hoztam fel a dolgot, szóval előbb volt köztünk fenekelés, mint hogy engedtem volna a behatolást. A második párommal fokozatosan kialakult. Vele is véget ért a kapcsolat sok év után, de most már célirányosan olyat keresek, aki domináns, de jobban oda is figyel rám. Hiszen ahogy írták előttem, a domnak nagyon oda kell figyelnie a szubjára, rá kell tudni hangolódni.
Én is úgy vagyok vele mint az előző csak én pasi vagyok.
Annyit azért hozzá tennék hogy a kérdező sem azt mondta hogy na most én dom leszek és kész.
Kicsit hasonló cipőben járok mint a kérdező mert hiába izgat a dolog, sosem csináltam mert egyik páromat sem érdekelte ez így nem eroltettem.
Mindig is ez érdekelt.
Már a gyermekkori szexuális fantáziák is erről szóltak.
Viszonylag fiatalon volt egy switch csajom, aki ki hozta belőlem a bennem rejlő dom-ot.
Utána már csak tanulni, fejlődni kellett.
Mindenkitől tanulsz újat. Mindig is fogsz. Megtanulod hogyan működik a teste, hogyan a vágyai.
Ha kellően empatikus vagy, úgy játszol vele, mint egy zenész a hangszerén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!