Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazochisták, szubok ti szoktatok kavicson vagy hasonlón térdepelni?
Figyelt kérdés
Zúzott kavics, száraz rizs vagy bármi ami kényelmetlen. Ha igen, mennyi időt?2022. ápr. 22. 17:22
A kérdező szavazást indított:
Szoktam, fél órát vagy kevesebbet
Szoktam, max 1 órát
Szoktam 2-4 órát
Szoktam 4-8 órát
Szoktam 8-12 órát
Szoktam, többet
Nem szoktam
Nem szoktam, de kipróbálnám
Nem szoktam, de előfordult már
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Suliban kukoricán kellett. Épp elég volt.
2/8 anonim válasza:
Ezt még nem próbáltatták ki velem.
3/8 anonim válasza:
Nem volt még rá példa, de tetszene, ha így (is) büntetnének.
4/8 anonim válasza:
Zúzott kavics volt már és kukorica.
5/8 anonim válasza:
Kukoricán fél óra, rövidnadrág, kék póló, tornacipő,kezek végig a magasban. Ha leengedem vagy a sarkamra ereszkedem, a Tanárnő lovaglópálcával ráhúz a combjaimra és plusz tíz perc. Utána szokott jönni a fenekem gyógykezelése.
6/8 anonim válasza:
Igen, a Domomtól már kaptam büntetésnek.
7/8 anonim válasza:
Igen, gyakran kapom ezt a büntetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!