Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan kevés nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés nő, aki szereti az egy nő, több pasis szexet?

Figyelt kérdés
Vagy csak kevesen merik felvállalni ezen vágyaikat?

2022. ápr. 23. 07:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
38%
Azért kemény lehet azt latni, hogy a csajom dugják-szopatjak, szajaba, arcára elveznek elottem.
2022. ápr. 23. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom. De engem vonz, de csak biszex fiúkkal
2022. ápr. 24. 13:13
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
K urvák között keress ilyeneket.
2022. ápr. 24. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok nőnek a vágya a többes, de kevesen merik bevállalni vagy csak nem jött velük szembe a lehetőség. Kevesen vagyunk, akik felvállalják. Mi sem írjuk a homlokunkra a férjemmel, hogy ,,Gangbang-ezni szoktunk”. Sok nő kapcsolatban el sem meri mondani ezt a vágyát, mivel azonnal elhagyná a párja. Nekem szerencsém volt a férjemmel, mert mi mindketten hasonlóan gondolkodunk. Ha mi valakit beveszünk, akkor az csak az élvezetekről szól. Nincs érzelem. Vannak szabályaink amúgy párommal, amiket közösen alakítottunk ki. Viszont ez így jó szerintem.
2022. máj. 4. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok nőt vonz. Sokan fel is vallaljak. Csak nem mondjak el akar kinek. Mert a pasik rögtön felkérésnek veszik. Ilyen egyszerű. 25L
2022. máj. 4. 15:09
 16/17 A kérdező kommentje:

Én rendszeresen gangbang-ben résztvevő pasiként szívesen beszélgetnék hozzám hasonló érdeklődésű nőkkel.

Nem szexpartner keresés miatt, az van.

2022. máj. 4. 16:42
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem mind ri b anc.
2022. júl. 20. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!