Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden nő jobban szereti, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő jobban szereti, ha kinyalják, mint maga a szexet vagy csak én?

Figyelt kérdés
N/28 és imádom, ha egy pasi nyal engem ott lent. Egyszerűen oda vagyok érte, és soha nem is kellene olyan pasi aki ezt nem csinálná nekem. Számomra sokkal élvezetesebb, mint mikor beteszi a farkát és jön a szex.

2022. ápr. 3. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%

Én még nem találkoztam olyan nővel, aki jobban szeretné a nyalást, mint a behatolást, pedig volt már néhány nővel dolgom.

Ettől függetlenül, a nyalást is nagyon szerették. (állítólag ügyesen csinálom, és szeretem is csinálni)

45 F

2022. ápr. 3. 19:46
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Altalaban igen (legalabbis eddigi partnereimbol kiindulva)
2022. ápr. 3. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
En is így vagyok vele
2022. ápr. 3. 19:51
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják sokan, hogy az orál nem szex? Ugyanúgy szex, mint a behatolás. Igen, sokan jobban szeretik, mert a behatolás során nem lesz a csikló megfelelően izgatva, ha kézzel nem segítenek rá.
2022. ápr. 3. 19:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 4 mondja. Amúgy el tudsz menni hüvelyben? Én sajnos nem, és állítólag a nők 80 %-a sem. Megkérdeztem a nőgyógyászomat, azt mondta, hogy emiatt ő nem aggódna, sok nőnek meg életében nem volt még orgazmusa. Azt mondta, ha nagyon zavar, tud adni szexuálpszichológus telefonszámot, de nagyon sokba fog kerülni.

Szóval azóta én inkább hagyom.

Én is dobtam az olyan pasikat, akik nem voltak hajlandóak az orális szexre.

Egyébként szeretem a behatolást is, de nem tudok önmagában attól elmenni, csak ha közben kézzel is izgatnak.

2022. ápr. 3. 20:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Èn is jobban szeretem
2022. ápr. 3. 20:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is jobban szeretem a nyalást.
2022. ápr. 3. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik kakukktojás leszek a válaszolók között, de csinálja mindkettőt jól a pasi. A szexhez az előjáték is ugyanúgy hozzátartozik. Mint étteremben a menüsor, legyen finom a leves is.
2022. ápr. 3. 22:02
 9/12 anonim ***** válasza:
55%

De szeretnék egy ilyen nőt egy barátság extrákkal ismerettségre!

Ffi

2022. ápr. 3. 22:05
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Na és kinek milyen tapasztalatai vannak a hölgyek közül, milyen technikákat szerettek...?

33f Debrecen

2022. ápr. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!