Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő jobban szereti, ha kinyalják, mint maga a szexet vagy csak én?
Én még nem találkoztam olyan nővel, aki jobban szeretné a nyalást, mint a behatolást, pedig volt már néhány nővel dolgom.
Ettől függetlenül, a nyalást is nagyon szerették. (állítólag ügyesen csinálom, és szeretem is csinálni)
45 F
Ahogy a 4 mondja. Amúgy el tudsz menni hüvelyben? Én sajnos nem, és állítólag a nők 80 %-a sem. Megkérdeztem a nőgyógyászomat, azt mondta, hogy emiatt ő nem aggódna, sok nőnek meg életében nem volt még orgazmusa. Azt mondta, ha nagyon zavar, tud adni szexuálpszichológus telefonszámot, de nagyon sokba fog kerülni.
Szóval azóta én inkább hagyom.
Én is dobtam az olyan pasikat, akik nem voltak hajlandóak az orális szexre.
Egyébként szeretem a behatolást is, de nem tudok önmagában attól elmenni, csak ha közben kézzel is izgatnak.
De szeretnék egy ilyen nőt egy barátság extrákkal ismerettségre!
Ffi
Na és kinek milyen tapasztalatai vannak a hölgyek közül, milyen technikákat szerettek...?
33f Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!