Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van olyan kevés nő, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van olyan kevés nő, aki szereti az egy nő, több pasis szexet?

Figyelt kérdés
Vagy csak kevesen merik felvállalni ezen vágyaikat?

2022. ápr. 23. 07:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, és fel is vállalom.
2022. ápr. 23. 07:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne kevés? Sok ilyen van, maximum párkapcsolatban letagadják, mert félnek az aktuális pasi reakciójától.
2022. ápr. 23. 07:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok van, csak kevesen vállalják fel. Szerintem a mai nők többsége próbálta már, és tetszett is neki, csak letagadják.
2022. ápr. 23. 07:32
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
A nők szeretnek egyszerre egy dologra koncentrálni. Tapasztaltam. Hiába voltunk hárman (többen), neki az volt jó, ha egyszerre egy fiú foglalkozott vele. Az egymás utánnal nem volt gondja.
2022. ápr. 23. 07:54
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon vonz, szeretném egyszer megélni ezt a vágyam is. 🙂
2022. ápr. 23. 07:57
 6/17 anonim ***** válasza:
82%
Gyakorin kb az osszes not erdekli ez. Bar a fele kommentelo ferfi.
2022. ápr. 23. 08:08
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Sokan szeretik, csak nem reklámozzák, mivel sokan ribinek gondolnák őket, ennyi az egész. De olyan is akad, akit csak fantázia szintjén izgat a dolog, élőben viszont nem feltétlen menne el odáig.
2022. ápr. 23. 08:12
 8/17 anonim ***** válasza:
98%
Vannak ilyen nők itt is, viszont érthető módon kevésbé akarnak erről beszélni. A legtöbb pasi ilyenkor alpárian csak arról beszélne velük, hogy megdugná őket és képet kunyerálna.
2022. ápr. 23. 08:13
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Sok ilyen nő van, csak a legtöbbje kapcsolaton kívül éli meg, mert a pasija nem partner ebben. Ezzel nem szoktak széles körben hősködni, mert akkor nem tudnák levakarni a sok nyálcsorgató kanit!

Nekem szerencsém van: 12 év házas-hűség után nyitottunk: előbb hármasban, majd többesben. Teljesen megváltozott az életünk! Ma már minden gond nélkül szeretkezhetek a férjem jelenlétében másokkal - s persze ő is előttem bárkivel. Nehéz ezt feldolgoznia egy monogám párnak, de ma már el sem tudnám képzelni külső pasik nélkül az életem - miközben a páromat imádom, és köszönöm hogy ilyen kiteljesedett életet élhetünk.

2022. ápr. 23. 08:42
 10/17 anonim ***** válasza:
90%
Azért ezt nem könnyű összehozni.
2022. ápr. 23. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!