Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magas lányok, ti csak nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas lányok, ti csak nálatok magasabb partnerrel szexeltek? Mennyire preferáljátok a nagy méretet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nincs anatómiai összefüggés feltétlen a magasabb nő nagyobb hüvely téren, de érdekel.
2022. ápr. 22. 13:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%
Mi a kettő közötti logikai összefüggés? xD
2022. ápr. 22. 14:13
 12/14 anonim ***** válasza:
És akkor leszavaznak, mert leírtam egy esetet – hozzátéve, hogy ez semmit nem bizonyít…
2022. ápr. 22. 14:38
 13/14 anonim ***** válasza:

Szexeltem én mindenfélével, alacsonnyal is, magassal is, a fontos, hogy épp tetsszen benne valami. Szexpartnernél nincs annyi kritérium.

Párkapcsolatban viszont zavarna ha alacsonyabb lenne.

A férjemnek szép méretes, és sajnos van pár póz, aminél óvatosabbnak kell lenni és nem tolhatja tövig mert fájna. Szóval egy átlagosabb mérettel is megelégednék. Persze inkább túl nagy legyen mint túl kicsi.

34 magas N

2022. júl. 11. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Rosszul tudod, mert van összefüggés.
2022. júl. 28. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!