Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádjátok ha szőrös a punci? Nők Ti jobban melyiket preferaljatok? Én IMÁDOM!! Sőt ha a popsi is szörös az is izgalomba hoz! 35F
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 09:08
1/21 anonim válasza:
Nem, sem pro sem kontra érzelmek nem kötnek a női szeméremszőrzethez. A legtöbb punci így is meg úgy is szép és kivánatos. Szeretem a változatosságot. Így ha van barátnőm akkor néha azt kérem h növessze meg stb.
2/21 anonim válasza:
Nekem trimmelt. Nőiesebbnek érzem magam így közel az 50 felé. Viszont borzasztóan igénytelennek érezném magam ha a fenéknél is meghagynám..
3/21 anonim válasza:
nekem is nagyon bejön a természetes szőrös punci
de miért olyan fontos ezt ország-világ felé kinyilatkoztatni?
4/21 A kérdező kommentje:
Mármint? Ez csak egy felmérés,érdeklödés stb. Aki akar válaszol, aki nem az nem válaszol. 🙂🙂
2022. márc. 18. 09:40
5/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be a szőrös punci!
6/21 anonim válasza:
"Mármint?"
mármint hogy még magában a kérdésben is nagybetűvel van szedve, hogy te személy szerint mennyire imádod.
7/21 A kérdező kommentje:
Persze, mivel Nekem az jön be. És? Ha zavar maga a kérdés minek írsz ide? 😂😂🤣 Unatkozol? Szerintrm inkabb menjel és mást baszogassál 😉😙
2022. márc. 18. 09:43
8/21 anonim válasza:
Nem az a baj,hogy neked tetszik és ide kiírod,hanem ha netán véletlenül egy lány válaszol,azonnal betámadsz privátban. Én legalábbis ezt tapasztalom itt.
10/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem jön be nekem.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!