Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádjátok ha szőrös a punci? Nők Ti jobban melyiket preferaljatok? Én IMÁDOM!! Sőt ha a popsi is szörös az is izgalomba hoz! 35F
Figyelt kérdés
2022. márc. 18. 09:08
11/21 anonim válasza:
Nem. Sőt...
Tinikorom óta teljese csupasz és az is lesz.
Nem tudnám elviselni magam szőrösen. És eddig minden pasi is ezt preferálta, szerencsére, bár ez másodlagos. A lényeg, hogy nekem csak csupaszon jó, több szempontból is.
12/21 anonim válasza:
Nem. Tini korom óta szőrtelenítek rendszeresen, nem szeretem a szőrt magamon, nem érzem higiénikusnak, nem komfortos.
13/21 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be a szőrös. Még a fazonos se, nem hogy a dzsungel. Mondjuk az elmúlt kb 20 évben nem is találkoztam szőrössel szerencsére.
14/21 anonim válasza:
Én szeretem elöl a fazonozott pamacsomat, jól kiemeli a formát a bugyiban, eddig nem panaszkodtak miatta a partnerek.
15/21 anonim válasza:
A szőrös feneket nem - azé' na, egy nő popsija ne legyen szőrös. Az hogy a punci szőrös-e vagy trimmelt, vagy fazon, vagy csupi - másodlagos. Egy jófej, csinos, szenvedélyes nőhöz tartozzon. Onnantól kezdve kb. annyira érdekes csak mint amennyire a szemszíne.
16/21 anonim válasza:
Nőként írok, és bromira nem higiénikus a szőrös punci.
Plusz nagyon undorító, mikor ragacsos a folyástól (élettani fehér folyástól), vagy épp véres a menzesztől.
17/21 anonim válasza:
#1 a szag (vagy ahogy mások mondanák illat) jobban számít 😀
18/21 anonim válasza:
"Nőként írok, és bromira nem higiénikus a szőrös punci."
nem vagy bőrgyógyász, ugye?
19/21 A kérdező kommentje:
Regen akkor hogy volt??Semmit nem szedtek le akkor ossze vissza fertozodtek? 😬
2022. márc. 22. 11:47
20/21 anonim válasza:
Igen, nyilvánvaló hogy régen nem volt megfelelő a higiénia emiatt sok volt a fertőzés, csak akkoriban még nem tudtak róla. Egyáltalán nem higiénikus hogy a vér, folyás, izzadság megtapad a szőrben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!