Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek kiábrándító, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kiábrándító, vagy szexi, ha egy lánynak ki van pálva a combja?

Figyelt kérdés
Amikor szét teszi a lábát és meglátod?
2022. ápr. 21. 17:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Hogy mi van?!

Hogy lenne már kiábrándító?

Mármint semennyire nem szexi, de egy egy full közömbös természetes dolog…

Lehet kenegetni, ha éppen szükséges, akkor kell is, de bizony vannak emberek akiknek a bőre erre kifejezetten hajlamos.

Például én is ilyen vagyok férfiként, de még egy nő sem nézett emiatt igénytelennek meg ápolatlannak…

2022. ápr. 21. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Kérek én is képet, hogy pontosabban megértsem.
2022. ápr. 21. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
70%
Köszi, megkaptam a képet. Szerintem ez nem kipálás hanem az elég gyakori elszinezödés a teljesen ép börön. Van akinek igy a combján is lenyulik ez.
2022. ápr. 21. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
50%

Én is kaphatok képet?

Nagyjából sejtem mire célzol,de soha nem hallottam még így szóval nem biztos hogy ugyanarra gondolunk

2022. ápr. 21. 20:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki kapott kepet: a combhajlat/bikinivonal elszinezodesere gondol a kerdezo? A 13-as miatt gondolom csak
2022. ápr. 21. 21:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, amikor össze érnek a combok, többnyire akkor van ez.
2022. ápr. 22. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!