Kicsit teltebb, összeérő combokkal és fenékkel milyen egy piros kockás miniszoknya? Szexi, vagy inkább kiábrándító? 21 l
Kategóriát tévesztettél.
A piros kockás szoknya alapból nem divat és nem néz ki jól, mintha a terítőt vetted volna fel. Összeérő combokkal pedig senki sem szexi.
De pont, hogy jól néz ki pl egy piros fekete kockás szoknya. Szerintem egyáltalán nem olyan mint egy teritő.
Nekem is van én is szeretem. Rakott szoknya, olyan mint valami sulis egyenruha. Nekem még megy a stílusomhoz is (darkosabb cuccokal hordom)
Hogy divat-e vagy sem az pont nem foglalkoztat. Én nem a divat hanem a saját izlésem szerint öltözködöm. A divatot meghagyom a konformistáknak :D
És igen, szexi tud lenni összeérő combokkal és nagyobb fenékkel is ez a szoknya (sőt szerintem jobb is ilyen adotságokkal. Sajnos nekem lapos fenekem van és nem érnek össze a combjaim)
Semmi bajom a teltebb nőkkel, vagy az összérő combokkal:)
De a miniszoknya alapjában véve visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!