Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha nem szoktam hangosan nyögni szex közben, az kevésbé szexi, esetleg kiábrándító?
Elvileg tetszik a férfiaknak a hangos nyögés és izgatja őket, az pedig kevésbé ha valaki csöndes. Én soha nem szoktam irtó hangos lenni szex közben, kicsit műnek és erőltetettnek is tartom. Inkább csak pihegni szoktam és halkabban nyögdécselni, élvezni az egészet vagy sóhajtani, mert ha jó érzés, ez jön... a másik pedig hogy beszélni sem szokásom, a volt barátom mindig izgató dolgokat mondott nekem miközben szexeltünk és visszagondolva, én szinte soha nem is válaszoltam, csak jobban felizgultam, de nem mondtam semmit, mert teljes köd lepte el az agyam..:D ezek nagyon lelombozóak vagy kiábrándítóak férfi szemmel?
Kort is írhattok:)
Engem nagyon lelomboz ha tök némán és mozdulatlanul fekszik a lány, és semmi visszajelzés nincs, hogy élvezi/jólesik neki amit csinálok!
A halk nyögdécselés és pihegés is valami! A semminél azért több!
Női szemmel a halk pihegés, sóhajtozás, nyögdécselés is tud izgató lenni. Ha ennyi jön "magától" és Neked így jó, szerintem még véletlen se játssz rá valami hülye megfelelési kényszerből, vagy ilyesmi.
24/B/L
1. Azt nem mondtam, hogy mozdulatlan is vagyok
4. Igen, én is erre jutottam :) köszönöm
Férfi szemmel nagyon lelombozó főleg ha még a sex ben sem aktív a partner csak van mint egy darab fa
Ha legalább a sex ben aktív vagy az már félsiker a partnered tudja hogy foglalkozol vele
Ahogy az én barátnőimre vissza gondolok és mivel több barátomnál is voltak ilyen gondok sőt nagyon soknál én úgy gondolom ez a nők60-70% nál így van és sokaknál a sex sem aktív
Az én barátnőim legalábbis többnyire ilyenek voltak és mivel most egy hosszabb kapcsolatban vagyok több dolgot is észrevettem
Először is a nő egy idő után elkényelmesedik és csak te legyél férfi a gáton ezt sok barátom is mondja
És a másik a szülés a nők nagyon nagy százaléka változik meg ami az előtt természetes volt arra sokszor a válasz hogy gondolod!!!stb stb
Tudom ezt sok minden befolyásolja de ez az igazság
40 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!