Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Miért mondjátok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért mondjátok hogy a nagyobb a jobb? 19cm Nekem ekkora van és minden második csajt dobnom kell, mert nem bírják.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

12.95-13.97 cm között van az átlagos erektált pénisz méret a legelismertebb kutatások összesítése alapján. Ráadásul ezen kutatások egy jelentős részénél maguk a kutatók mérték le a péniszeket és nem bemondás alapján készült…

Emellett pedig arra jutottak, hogy 20-24 cm közötti mérettel a férfiak kb. 0.5%-a rendelkezhet, tehát minden 200.

Magyarországon ez az arány azt jelentené, hogy 25 410 férfi rendelkezhet 20-24 centis farokkal…

Ennek fényében felesleges lepontozni a kilencest, mert simán lehet hogy igazat mond.

De itt lassan már durvábban tagadják a méreteket egyesek mint a vírustagadók a koronavírust…

2022. ápr. 20. 19:46
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Eladó bojlere nem érdekel testvérem
2022. ápr. 20. 19:55
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 Hideg vízzel fürdök. Jót tesz a testemnek, lelkemnek.
2022. ápr. 20. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
85%
Miért nem fúj már elém ilyet a szél mint a kérdező, vagy a 9#kommentelő?! Én aztán le sem másznék róluk 🙃🙂
2022. ápr. 20. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
93%
11-es én is elérem a méhszájat, és tudom úgy mérni, hogy 23 centit mutasson, de nem annyi. Esetleg ha képpel igazolja, ahol merőlegesen ott a vonalzó vagy egy ref. tárgy.
2022. ápr. 20. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!