Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Miért mondjátok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Miért mondjátok hogy a nagyobb a jobb? 19cm Nekem ekkora van és minden második csajt dobnom kell, mert nem bírják.

Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 18:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
álmaidban
2022. ápr. 20. 18:58
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Bírják azok , csak nem tudod hogy használd.
2022. ápr. 20. 18:59
 3/15 A kérdező kommentje:
Azért hiszitek hogy álom mert nektek kicsi van. Nekem ez a valóság.
2022. ápr. 20. 19:02
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
nekem is 19, de vagy egy barom vagy aki nem tudja használni vagy csak random álmodozol
2022. ápr. 20. 19:14
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
Hogy lehet ennyire unatkozni? 🤦‍♂️
2022. ápr. 20. 19:15
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Írjál,én nagyon bírom.Józsi bácsi 64F
2022. ápr. 20. 19:16
 7/15 A kérdező kommentje:
#5 Vonaton vagyok. 🤷‍♂️
2022. ápr. 20. 19:19
 8/15 anonim ***** válasza:
78%

Ismerek olyan csajokat aki sok sráccal volt. És 1 kivétellel mind azt mondja hogy nem jó, vagy bele se fér és fáj neki a nagy.

A csajok egy része addig akar nagyot amíg nem kapja meg.

De a farok frusztrált pasiknak senki se tudja megmagyarázni hogy tévednek. Mert elvakítja őket a frusztrációjuk. Ha értenék a nőket nem lenne gomd, de akkor lenne csajuk is...

2022. ápr. 20. 19:20
 9/15 anonim ***** válasza:
32%

Nekem 23 cm és még soha nem volt olyan, hogy valaki nem bírta… Csak punciba nem tudom tövig nyomni, mert eléri a méhszájat és az fájdalmas.

Viszont nincs is igényem erre, mivel bőven elég ha a felső 1/3 bent van, tehát a makkom meg amíg hátrahúzott fitymám ér… Az utána lévő részt már úgysem tudja a punci stimulálni.

Ennek ellenére a legtöbb partneremnek 3/4-ét vagy akár 4/5-ét is be tudtam tolni, fokozatosan.

Meg volt egy nő aki ugyan punciba nem bírta tövig, a seggébe meg a torkába 30 centis dildót is be turista fogadni/le tudta engedni…

Igaz Ő nem volt a barátnőm, hanem egy webcamos nő volt, akivel lebeszéltem egy személyes talit elég sok pénzért (amennyiért el is várható, hogy boldoguljon a méretemmel).

2022. ápr. 20. 19:23
 10/15 A kérdező kommentje:
#8 De olyan vicces mennyire ki tudtok bukni az ilyen kérdéseken. 😂
2022. ápr. 20. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!