Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegnek számítok, ha tetszenek a transzneműek is?
#7 Az ádámcsutkát, a csontvázat, az ízületeket, a testarányokat SEHOGY ÉS SOHA nem lehet megváltoztatni.Hiába szed hormonokat, hiába csonkítja meg a nemiszervét, hiába rakat be implantátumokat.
Ezekből üvölt, hogy egy faszi.
#10 a Cowper-mirigy termelése a fasorban sincs a Barholin-mirigyhez képest. Átműtöttnek mindig kell a kiegészítő síkosítás. S képzeld el láttam már átműtötöttet élőben is, ha nem tudtam volna hogy átműtött pasi akkor is észre lehetett volna venni hogy itt valami nem stimmel. Amiről te beszélsz az ezerből egy eset, irgalmatlanul drága, a szakma topjában lévő sebész keze munkája után. S aki nem teljesen rutintalan akkor az ama egy esetnél is észreveszi.
"Még csak nem is szűz"... aham, nézz a saját példádra, nem szűz pasik közül hány volt amelyik egyáltalán a csiklót rendesen megtalálta, tudta mit kezdjen vele? Avagy mennyi volt az ágyban balfék? Szerinted azoknak egyből feltűnne a kakukktojás?
1. Létezik pajzsporc kisebbítő műtét. Ebben nem kéne, hogy legyen bármi meglepő, tudatában annak, hogy vaginoplasztika is létezik, amit elvégezni ezerszer nehezebb feladat.
2. Nem minden nőnek van széles csípője keskeny vállal, nem minden férfinak van keskeny csípője széles vállal. A testarányaidat befolyásolja a zsír- és izomeloszlásod, amit meg befolyásolnak a hormonok, amelyeket természetes módon előállít a szervezeted, vagy amelyeket beszedsz.
3. Akinek 14 éves kora előtt írnak fel hormonblokkolót, az nem esik át a férfi pubertáson, tehát nem alakulnak ki rajta a másodlagos férfi nemi jellegek, amelyeknek a láttán gyanút foghatnál.
Az, hogy kiről mi mennyire "üvölt", leginkább azon múlik, hogy
– mennyi idősen kezdte a tranzíciót,
– milyen régóta csinálja,
– milyenek az adottságai,
– milyen beavatkozásokat engedhet(ett) meg magának.
Döntsd el, kérlek, hogy mi mellett szeretnél érvelni. Először azt írod, elég ránézni a műtétileg kialakított vaginára, és már szembe is tűnik, hogy "valami nem stimmel vele" (képek alapján ezzel nem tudok egyetérteni, de elhiszem neked, hogy akit te láttál, azé elfuserált volt), a következő bekezdésedben meg azt, hogy nyilván nem veszi észre a különbséget a legtöbb pali, mert bénák. Akkor ezek szerint mégiscsak meg tudják téveszteni a transzok az "egészséges hetero" férfiakat, nem?
Nem tudom, átlagban mekkora a különbség a Cowper-mirigyek által előállított váladék mennyisége és a Bartholin-mirigyek által előállított váladék mennyisége között, és hirtelenjében információt sem találok róla, de tekintve, hogy nő és nő között jelentős egyéni eltérés lehet, azt nem tartom valószínűnek, hogy csupán a kevés nedvből következtessen egy férfi arra, hogy na ez a vagina tuti átoperálás eredménye. Ha mégis, az kellemetlen, mert akkor engem eddig "pasinak" néztek.
Tudsz nekem mutatni képet egy olyan operált vagináról, amely szerinted hűen visszaadja, hogy hogy néz ki egy átlagos?
Egy pillanatra se zavartasd magad amiatt, hogy amit írsz, az tényszerűen nem igaz.
Áltatni te áltatod magad a "látszik az összesen!!!" narratíva nyomatásával, mert f0sol, hogy a végén te leszel a következő, akit csőbe húz egy transz csaj, és ha szexelsz vele, soha nem kaphatod vissza a "tisztaságod".
#19 Heteroszexuális nő vagyok.
Ez a te logikád olyan mintha azt mondanám, hogy azért undorodsz a csótányoktól, mer' meg akarod baszni!😄 Na jól van, fejezzük ezt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!