Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melegnek számítok, ha tetszene...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegnek számítok, ha tetszenek a transzneműek is?

Figyelt kérdés
Férfiak egyáltalán nem jönnek be. Lányokat szeretem de nem zavar ha péniszük van.
2022. ápr. 20. 18:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
46%
Nem gondolnám. Én is igy vagyok ezzel.
2022. ápr. 20. 18:20
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem inkább biszexuálisnak számítasz.
2022. ápr. 20. 18:23
 3/25 anonim ***** válasza:
85%
Nem meleg vagy hanem biszex.
2022. ápr. 20. 18:26
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Heteró biztos nem vagy.

Egyébként egy egészséges heteró férfi még a "nagyon nőies, átműtött transzokhoz" sem vonzódik.Lehet hirtelen nem tudják megmondani mi a baj vele(hogy nem nő), csak azt tudják, hogy valamiért undorodnak tőle.

2022. ápr. 20. 18:49
 5/25 anonim ***** válasza:
43%

Szerinted létezik valamiféle speciális radar, amelynek a segítségével ki tudod szűrni azokat a transzokat, akiken nem látszik, hogy azok?

2022. ápr. 20. 19:19
 6/25 anonim ***** válasza:
72%
#5 a travik többségéről messziről üvölt hogy nem nő. Amelyikről nem, azzal meg kiderül, ha mástnem majd az ágyban áll egy heterónak azonnal délnek az árboc amikor kiderül a turpisság (meg szitkózodik magában hogy miért nem mondta meg a fickó neki előre).
2022. ápr. 20. 19:31
 7/25 anonim ***** válasza:
40%
A 4-es átműtöttekről beszélt, róluk az ágyban sem derül ki, ha nem mondják meg. A plasztikai sebészet manapság csodákra képes.
2022. ápr. 20. 19:36
 8/25 anonim ***** válasza:
72%

#7 annak talán nem derül ki aki még sosem látott közelről p.ncit. Elég jól észrevehető a különbség.

Bár tegyük fel tök sötétben csinálod, bepalizod a fickót hogy áááá csak nem nedvesedtem soha ezért kell a síkosító stb. S az miért is jó neked? Becsapod vele a másik embert. Legyél olyan jófej és korrekt - meghagyva a másiknak a döntés lehetőségét - az elején megmondod nem nő vagy, hanem átműtött pasi.

2022. ápr. 20. 19:46
 9/25 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ez már a homoszexuális beállítottság egy formája.
2022. ápr. 20. 20:14
 10/25 anonim ***** válasza:
31%

Imádom, hogy valahányszor hozzászólok egy hasonló témájú kérdéshez, az emberek elkönyvelik, hogy csakis transz lehetek. 😀 Perpillanat jól jönne, úgy nem kellene néhány óránként lapátolnom magamba a fájdalomcsillapítót az alhasi görcseim elviselhető szintre szorításához.

Neked talán volt dolgod műtéti úton kialakított vaginával, hogy ilyen magabiztosan nyilatkozol az élethűségéről (vagy inkább annak hiányáról)? Csak mert nekem van ismerősöm, aki a beavatkozásai után évekig nem ejtett egy szót sem senkinek arról, hogy milyen anatómiával született, és ez idő alatt több "egészséges hetero" (még csak nem is szűz) férfival feküdt le, akik valószínűleg azóta sincsenek tudatában annak, hogy voltak transszal. Nem mondom, hogy morális szempontból rendjén van így, de kivitelezhetőnek kivitelezhető, ha sikerült megfelelő sebészt választani.

Ami a nedvesedést illeti, a Cowper-mirigyek gondoskodnak róla, ahogyan született nők esetében a Bartholin-mirigy, bár megjegyezném, hogy közülünk se mindenki tocsog, ha fel van izgulva. Nem elképesztően ritka, hogy valaki rásegítsen nyállal, vagy igen, akár síkosítóval. Én mindig jobban élveztem úgy.

2022. ápr. 20. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!