Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ronda nő mit tehet annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ronda nő mit tehet annak érdekében, hogy szexuálisan vonzónak találják a férfiak?

Figyelt kérdés
Vagy mindeképp esélytelen?
2022. ápr. 20. 16:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Ismerek olyan nőket akik arcra csúnyák, de nagyon csinosak.

Akkor van gond ha csúnya vagy és elhízott.

2022. ápr. 20. 16:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan embert kell keresni akinek bejössz így, hidd el vannak olyanok.
2022. ápr. 20. 17:11
 13/22 anonim ***** válasza:
47%
Nincs ilyen,minden nőben van valami szexi: a szeme, a feneke, a dekoltázsa, a lába, a barátnője...
2022. ápr. 20. 17:13
 14/22 anonim ***** válasza:
24%

1) Elkezdsz sportolni.

2) Adsz magadra, az öltözködésedre, megjelenésedre.

3) Kipakolsz mindent amit van és kihívóan "gyeredugjmeg" tekintettel mosolyogsz minden pasira 😂

2022. ápr. 20. 17:16
 15/22 A kérdező kommentje:
Sportolok és adok magamra, de az szar genetikával édeskevés. Meg igazából nem is tudom, mi kell a férfiaknak. Egy csomó mindenkinek bejön az átlagos, ducibb barátnőm, aki nem is igazán ad magára. Egy másik barátnőm vékony, szőke, csinos, de alig érdeklődnek iránta. Nem tudok férfifejjel gondolkodni, hogy pontosan mire izgulnak.
2022. ápr. 20. 17:21
 16/22 anonim ***** válasza:
46%
#15 Mindnekinek más valami jön be. A te herceged is létezik! :)
2022. ápr. 20. 17:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem mindenki ugyanarra izgul.

Én például a természetességet szeretem. Rosszul vagyok a műkörömtől, műszempillától, műszemöldöktől, tökéletesen csupasz testtől, stb.

Nekem már egy szemöldök is izgató tud lenni, ha látom, hogy valódi.

2022. ápr. 20. 17:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Ehhez nem kell férfi fej.

Az átlagos barátnőd valószínűleg nyitottabb, úgy viszonyul a férfiakhoz, hogy őt meg lehet szólítani, egy kétértelmű poénon nevet és nem megsértődik, stb.

A csinos barátnőd meg megközelíthetetlennek mutatja magát.

A férfiak ezekre reagálnak, sokszor nem is tudatosan. Ha te úgy állsz magadhoz, hogy ronda vagyok, úgysem kellek senkinek az egy olyan fal körülötted, amit más nem fog helyetted lebontani.

2022. ápr. 20. 20:02
 19/22 anonim ***** válasza:
46%
Nem esélytelen, szerintem csak ő goldoja ezt, hogy ronda. Szerintem nekem pl.: a lábfeje tuti tetszene.
2022. ápr. 20. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:
81%

7-es "Ha választanom kell egy átlagos de normális, vagy egy szexbomba de üresfejű hisztis 3.14csa között, 10x is az átlagosat választanám."

Ott bukik a logikád, hogy ez gólvonal-tologatás. Van egy bekerülési küszöb mindenkinél, ha azt nem üti meg a partner, akkor kókadni fog a rudi, a fiú pedig szomorú lesz. A ronda nem átlagos.

----

Csak annyit tudok tanácsolni, hogy minden egyes mozdulatod során ügyelj a testtartásodra, a mozdulataidra, és öltözködj úgy, hogy az kiemelje a jó tulajdonságaid. Nem kell folyton sminkelni, ott már rég bukik a dolog. Próbáld a szebbik oldaladat mutatni minden pillanatban.

Ha nem vagy túlsúlyos, az már eleve félsiker.

2022. ápr. 21. 00:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!