Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ronda nő mit tehet annak érdekében, hogy szexuálisan vonzónak találják a férfiak?

Az én exem is csúnyácska volt, de mégis imádják a férfiak. Én is odáig voltam érte.

A nők 95%-a nem ronda, max. átlagos. Egy kis sminkkel, fodrásszal, ruhával, sporttal simán fel lehet hozni olyan szintre, hogy kívánatos legyen.
Kifejezetten csúnya lányból hirtelen kettő barátnőm jut az eszembe. Az egyik fitness edző lett, atombomba alakja van (de nagyon csúnya feje). Na őt 5 pasiból 4 meg akarja fektetni. Az igazán nagy katasztrófája a csajnak azonban az, hogy a csaj hiába néz úgy ki, mint egy szopós diszkóribi, valójában full aranyos, normális, kedves, aki boldog szerelemről és házasságról álmodozik. De a kinézete miatt inkább egy más célközönség tapad rá.
A másik ronda barátnőm tényleg nagyon csúnya. De egy ideje ő is változtatott magán, sminkel, jobban öltözködik, és így már belépett az elfogadható klubba. Máskülönben full aranyos, normális csaj ő is.
A nők hajlamosak alulbecsülni a normalitás erejét. A külsőt meg lehet szokni pár nap ismeretség után, a személyiség viszont mindig feltűnő marad hosszútávon is. Nagyon sokat ér egy normális csaj a párkapcsolatban. És elárulom, hogy alig van normális csaj, a nők 90%-a… minimum fura.
Ha választanom kell egy átlagos de normális, vagy egy szexbomba de üresfejű hisztis 3.14csa között, 10x is az átlagosat választanám.

Van itt egy rakás olyan pasi aki bárkit megb@szna már, csak lyuk legyen.
L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!