Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért van az hogy normális udvarias pasikkal nem álltok szóba egoharcosokkal meg igen?És ha csalódtok bennük akkor miért rohadék minden pasi?
Tudod én mindig normális udvarias pasikkal vagyok.
Akik ezen felül viccesek, kedvesek, olyan a világról alkotott szemléletük mint nekem, meg mondjuk a hosszú távú terveik is hasonlóak. Jól érzem velük magam, stb.
Szóval az tényleg a legalacsonyabb léc hogy valaki rendes meg udvarias.
Voltam már nem egy olyan randin is ahol baromi kellemetlen volt az egész az elejétől a végéig és alig vártam hogy vége legyen. Pedig kedves volt a másik. Nem ezen múlik.
Mert ha az egoharcost megszerzik maguknak és ezt az energiát a csajra vagy családra fordítják akkor jó partner lesz belőlük
Ellenben aki magáért se hajlandó kiállni az később is olyan marad.
#a kérdésre: a passzív-agresszív mitugrászokat nem kedvelik a lányok (mondjuk azokat egyik nemből sem).
Nice guy syndrome a Cinema Therapy-tól. Kérdező, hátha magadra ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!