Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek a családon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a családon belüli szexuális érintkezésről, amennyiben, az kölcsönös beleegyezéssel történik?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 19. 22:41
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
68%
teljesen elfogadom ha pl. testvérek között történik szexuális tevékenység beleegyezéses alapon, senkinek sem ártanak, mindössze egymásnak szereznek testi örömöt
2022. szept. 8. 12:22
 22/30 anonim ***** válasza:
60%

sok fiunak hasznára válna ha az anyukák megtanitanak a nöi test müködésere

a fiuknak meg sokkal stresszmentesebb lenne a tini kor..a titokban maszturbalas helyett..szegyenkezve bujkálva

de tudom,hogy a nök nem igy gondolják

2022. szept. 15. 16:05
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

engem a bátyám hogy is mondjam molesztált?? kislányként de nem mondanám molesztálásnak mert engem is kiváncsivá tett

tizenéves korunk elején voltunk akkor kezdtem érdeklődni a szexualitás iránt

tulajdonképpen jól is időzitett mert amikor később kapcsolatom lett az első próbálkozások alkalmával már nem ügyetlenkedtem a pasimmal

tettünk néhány rosszalkodást gyerekkorunkban de nem érzem h rosszul sült volna el még jól is jött

a bátyámmal viszont azóta olyan érzések keringenek bennem mintha befejezetlenül hagytuk volna a kiváncsiskodásainkat....

2022. okt. 13. 11:32
 24/30 anonim ***** válasza:
28%
#20 Kötelezővé tenné?Mégis hogy? #23 Befejezetlenül hagytátok a kiváncsiskodást? Miért meddig akartatok elmenni?Szerintem jobb ha abba hagytátok!
2023. jan. 22. 19:12
 25/30 anonim ***** válasza:
43%
ha olyan feleségem lenne és a fiunk elérne abban a korban hogy izgatná a punci és akarná,hagynám,hogy megdugja,Nem lennék rá féltékeny
2024. máj. 24. 21:06
 26/30 anonim ***** válasza:
46%
Egyetértek a 22-essel. De sajnos egy korlátolt, prűd társadalomban élünk, ahol a gyakorlatiasság helyett az emberek hasztalan eszmék általi korlátozottságban élnek.
aug. 18. 18:58
 27/30 anonim ***** válasza:
22%
Az hogy megengedhetetlen akkor is ha biológiailag nem rokonok azok a családtagok akik között történik. Például a fogadott testvérek vagy a nevelő szülő és nevelt gyerek is ide tartoznak.
aug. 28. 22:33
 28/30 anonim ***** válasza:
53%
Semmi problémám nincs vele ha kölcsönös
okt. 4. 11:21
 29/30 anonim ***** válasza:
63%
Ugyanúgy, mint 28-as.
okt. 4. 15:19
 30/30 anonim ***** válasza:
18%
Ennyi gusztustalan ösztönlényt...🤦‍♂️
okt. 4. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!