Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a családon belüli szexuális érintkezésről, amennyiben, az kölcsönös beleegyezéssel történik?
sok fiunak hasznára válna ha az anyukák megtanitanak a nöi test müködésere
a fiuknak meg sokkal stresszmentesebb lenne a tini kor..a titokban maszturbalas helyett..szegyenkezve bujkálva
de tudom,hogy a nök nem igy gondolják
engem a bátyám hogy is mondjam molesztált?? kislányként de nem mondanám molesztálásnak mert engem is kiváncsivá tett
tizenéves korunk elején voltunk akkor kezdtem érdeklődni a szexualitás iránt
tulajdonképpen jól is időzitett mert amikor később kapcsolatom lett az első próbálkozások alkalmával már nem ügyetlenkedtem a pasimmal
tettünk néhány rosszalkodást gyerekkorunkban de nem érzem h rosszul sült volna el még jól is jött
a bátyámmal viszont azóta olyan érzések keringenek bennem mintha befejezetlenül hagytuk volna a kiváncsiskodásainkat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!