Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a családon belüli szexuális érintkezésről, amennyiben, az kölcsönös beleegyezéssel történik?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 22:41
11/30 anonim válasza:
Hágod a testvéredet, és tőlünk vársz megerősítést, hogy ez teljesen rendben van-e?
Van olyan kultúrkör, ahol ez dívik, de igazából visszataszító.
12/30 A kérdező kommentje:
Nincs testvérem XD
2022. ápr. 19. 23:27
13/30 anonim válasza:
Az hogy elég komoly problémák vannak a toronyban azoknál akik családon belül csinálják rokonokkal. Unokatestvér még talán csak-csak, de közelebbi rokonnál... pfffffffff.
15/30 anonim válasza:
Amennyiben az kölcsönös szerintem nem gond.
Legalábbis nálunk a hugommal soha nem merült fel ez a kérdés hogy probléma lenne.
16/30 anonim válasza:
Ennyi beteges trollt/félmajom állatot...
17/30 SIDLER22 válasza:
Nekem nincs problémám vele. Saját dolguk, hogy ki mit csinál.
18/30 anonim válasza:
Kérdező, ne legyél naiv. Az esetek talán 1%-ban sincs kölcsönös megegyezés.
19/30 anonim válasza:
Nekem automatikusan a Mónika show jut eszembe erről, ha meghallom. De ha mindkét fél benne van, akkor nekem aztán mindegy, csak az a baj, hogy az ilyen emberek általában szaporodnak is, és ez előbb-utóbb kiütközik fizikálisan és mentálisan is a gyereken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!