Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magas fiúnak nagyobb a nemi szerve?
Figyelt kérdés
190 centis fiúknak általában nagyobb van mint egy 170-180 centisnek?2022. ápr. 19. 21:47
2/9 anonim válasza:
Biológia egyes. Kb. annyi köze van a kettőnek egymáshoz, mint a magas nőnek nagyobb a melle?
A saját példám, 190 cm vagyok, a farkam maximum 15 cm hosszú.
3/9 anonim válasza:
valóban nincs sok összefüggés. 178 vagyok 18 centivel
4/9 anonim válasza:
Én meg csak 171 magas vagyok, és 17 centi hosszú, viszont 5,5 centi az átmérője. 😉😁
5/9 anonim válasza:
Nem, de rám pont igaz a sztereotípia. Néha zavaró, néha nem
7/9 anonim válasza:
Semmi összefüggés nincs a péniszméret, testmagasság, testsúly, kéz-láb-fül stb. méret között.
8/9 anonim válasza:
Én 186 centi vagyok a farkam átlagos, bár nem mint ha bárki is panaszkodott volna. Az újjaim viszont hosszúak és az ütőtávom is elég nagy.
9/9 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kakukktojás 192/19 azthittem gyakoribb még ha nemis általános
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!