Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan lány aki tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki tényleg szexmániásnak vallja magát? Miben nyilvánul meg?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 19. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
87%

Semmi irigylésre méltó nincs benne, férfiként mondom, eszmélettlen lelohqsztó a tudat, hogy soha nem fogok eleget teljesíteni... mikor én csak egy laza cumira vagynek... vagy egy gyors menetre? De cserébe 3× a csúcsra kell nyaljam, ujjaznom, aztán miuran elmentem és csak feküdnék, ő még órákat akar lovagolni, megharakszik, ha közben lekonyul.. akkor elmegy zuhanyozni, aztán megint nyalni és ujjazni kell... végén már tocsog minden, mire újra bevethető állapotba kerülök, olyan nedves, hogy konkrétan semmit nem érzek belőle...

Rengeteg belőle a vita, veszekedés, hogy nincs elég szex, nem elégül ki rendesen... bezzeg nekem fél óra elég lenne...

2022. ápr. 19. 13:07
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdeztem egy csajtól hogy mennyi az igénye a szexre, azt mondta hogy sok mondom mégis mennyi hetente azt mondta hetente akár 2x is lehet szex... Mondom aha az tényleg nagyon sok.... A szexmánia napi 10 orgazmustól indul szerintem, ami kell neki minden nap, annyi meg még nem a világ vége, mert 1 menet alatt több is össze tud jönni nekem volt olyan hogy az exemmel reggel 8-16:30ig csak kajálni álltunk meg, de azért hagytuk abba, mert ment haza.
2022. ápr. 19. 13:14
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szexfüggőségről akkor beszélhetünk ha az már hátrányosan befolyásolja az egyén mindennapi életvitelét (munka, tanulás stb.), addig csak sima libidó, preferencia. Az meg elég széles skálán szóródhat, a heti 1-2x-től a napi 5x-ig.
2022. ápr. 19. 14:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
11-es igen én is valami hasonlót akartam mondani, de jól megfogalmaztad, egyszerűen lehetetlen kielégítenem a barátnőmet, mindig csak többet akar, kb nem is érdekli, hogy nekem mi a jó, csak az érdekli, hogy ő elélvezzen minél többször. Folyton késünk/kések mindenhonnan mert egyszerűen nem enged, aludni sem hagy normálisan, meg ilyenek.
2022. ápr. 19. 14:11
 15/20 anonim ***** válasza:
67%
Bár nekem nincs párkapcsolatom, de nőként hasonlóképpen agyok. Folyton csak masztiznék és elveznék, ahányszor csak van lehetőségem.
2022. ápr. 19. 15:10
 16/20 anonim ***** válasza:
Számomra az az érdekes, hogy a nők kevésbé elfogadóak a férfiakkal. És még feltétlenül szexmániásnak sem kell lenni. Én ma már egy csomószor elélveztem, mert amióta szétmentem a párommal, az egekben van a libidód. Persze ezt a nőkkel nem éreztetem a normál határokon túl, de akkor sem egyszerű a párválasztás. Főleg nem hasonlóan nagy vággyal rendelkezőt találni.
2022. ápr. 19. 15:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Amúgy azok a nők, akik azt írják, hogy egésznap masztiznak, vagy egész nap élveznek... A maszti és a valódi szexből származó elélvezés, nem ugyan az. A masztitól származó nem elégít ki teljesen, és feltétlenül... Utána még “éhes” marad az ember. 16-os voltam
2022. ápr. 19. 16:10
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Én pont szexmániás nőt keresek. Az exem sem volt semmi, de előfordult, hogy nem bírta velem a lépést. Vettünk be pasikat is a szexbe, nagyon szerettük..

F

2022. ápr. 19. 18:26
 19/20 dregor ***** válasza:
Furcsa, hogy ez az oldal tele van szexmániás állandóan f...on lógni akaró nőkkel, meg róluk szóló történetekkel... Aztán a valsóságnak meg ehhez semmi köze. :D
2022. ápr. 20. 11:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is szexmániásnak mondom magam, de a párom tapasztalja is, hogy folyamatosan a farkán vagyok.
2022. ápr. 20. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!