Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pontosan mire / kire mondjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mire / kire mondjak a ferfiak hogy jo az agyban?

Figyelt kérdés
Ertem hogy manapsag az anal,oral teljesen egyertelmü, ne csak feküdjek mint egy bot,mozogjak, legyek szenvedelyes. De engem az erdekelne hogy pontosan mit es hogyan kellene tennem, milyen pozban hogy a ferfi azt mondja hogy hüha, ez Isteni feledhetetlen szex volt. Nyilvan ez mindig parfüggö, individualis de altalaban kire mondjak azt hogy jo az agyban ?
2022. ápr. 18. 13:46
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
24%

Mert te egy proli vagy. De én azokról a lányokról írtam, akik ideális partner mellett kérdezik, hogy min múlik, hogy jók-e az ágyban. Ráadásul aki alárendeli magát neked, az nem üti egyik pontban sem azt, amit írtam. Tehát nem fogom tudni neked elmagyarázni, mivel kiragadtál egy mondatot egy tágabb kontextusból, önmagában értelmezted, és az is összezavart.

2022. ápr. 18. 23:43
 22/23 anonim ***** válasza:
62%
Tehát a 6, 8, 11, 15, 18. válasz az ugyanaz, és teljesen ugyanazt állítja, csak a nagyobb befogadóképesség miatt egyre egyszerűbben és szájbarágósabban kellett átfogalmaznom, hogy akinek nem sikerült a sorok közt olvasni és a mondanivalóját értelmezni, az is megértse. ;)
2022. ápr. 18. 23:55
 23/23 dregor ***** válasza:
73%
Arra akinek nincsenek gátlásai, megéli a saját szexualitását, élvezi, hogy nőnek született és élvezi a szexet nőként. ;)
2022. ápr. 19. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!