Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mire / kire mondjak a ferfiak hogy jo az agyban?
Nos az én véleményem kissé eltér az itt kommentelő férfitársaimétól.
A szexben a legfontosabb a felszabadultság, a gátlások levetkőzése, az hogy jól érezzük magunkat. Én nem a külsőségekre helyezném a hangsúlyt. Ha szexelek egy nővel, akkor biztos lehet benne hogy bejön, tehát átment az első szűrőn. Meg van a vizuális része. De a szexben még 1000 más is fontos. Nem gondolnám, hogy az a helyes, ha egy csomó elvárást pakolunk a másikra, beállítjuk pózokba, most ide nézz-oda nézz, így hajolj be, úgy tedd ívbe magad. Számomra ez mű, görcsös, erőltetett. Ezek csak a külsőségek. Képtelen lennék így élvezni. Nem a producere vagyok, nincs előre megírt forgatókönyvem. Kizárt hogy bármelyik nő is el tudná engedni magát ebben a szituációban. Ha pedig merev, görcsös, csak megfelelni akar, akkor abban nem is lesz köszönet.
Egyszerűen adja magát, legyen felszabadult. Adjon folyamatos visszajelzéseket, legyen meg a kapcsolat köztünk szex közben is. Jelezze ha szeretne pózt váltani, legyen aktív résztvevő, legyenek ötletei. Így elkerülhetjük a farönk effektust. Néma gyereknek... Nem szeretem ha a nő csak úgy van, de kb agyban ott sincs. Marhára lankasztó. Szóval legyen kezdeményező, ne csak várja a csodát amíg én izzadok felette. Szorítson, karmoljon, harapjon ami csak jól esik.
"Az tényleg nem az önzésről szól, tehát hogy görcsösen ragaszkodjunk ahhoz, hogy mikor rendeljük a saját akaratunk alá a másikat, és akkor mondhatjuk rá, hogy "győztünk"."
Pedig en ezt szeretem ha alamrendelödnek és az akaratom teljesül. 2es vagyok. Mi ezzel a problema? Ha valaki igy élvezi. Minek itt okoskodni, nem fogod megvaltani a vilagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!