Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pontosan mire / kire mondjak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pontosan mire / kire mondjak a ferfiak hogy jo az agyban?

Figyelt kérdés
Ertem hogy manapsag az anal,oral teljesen egyertelmü, ne csak feküdjek mint egy bot,mozogjak, legyek szenvedelyes. De engem az erdekelne hogy pontosan mit es hogyan kellene tennem, milyen pozban hogy a ferfi azt mondja hogy hüha, ez Isteni feledhetetlen szex volt. Nyilvan ez mindig parfüggö, individualis de altalaban kire mondjak azt hogy jo az agyban ?
2022. ápr. 18. 13:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
Nehéz eldönteni, kire célzol, de pl a 21. századi, minden nemileg megosztó kérdésben is áldozattípusú beállítottságú nők tényleg sokkal, de sokkal rosszabbak az ágyban. Erről szólt a kérdés, azt persze nem tudom mibe szerettél volna belemenni. De azt nem nehéz belátni, hogy aki a való életben nárcisztikus az valószínű nem lesz más a szexuális életében sem, és gondolom az volt az oka a kérdésnek hogy valami előremutatóbb választ keress annál, mint hogy milyen technika miatt lenne rosszabb valaki mint más.
2022. ápr. 18. 17:05
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
szerintem, bár nő vagyok, egy jó pasit, aki nem egy önző dög, mint pár előttem kommentelő, az izgat fel, ha látja, hogy élvezed. de ez nem megjátszást jelent, hanem igazi élvezetet. ami persze arról is szól, hogy azt is élvezed, hogy adhatsz
2022. ápr. 18. 17:16
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Melyik válasz nem volt jó kérdező? Mi olyan vicces?
2022. ápr. 18. 17:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Nos az én véleményem kissé eltér az itt kommentelő férfitársaimétól.

A szexben a legfontosabb a felszabadultság, a gátlások levetkőzése, az hogy jól érezzük magunkat. Én nem a külsőségekre helyezném a hangsúlyt. Ha szexelek egy nővel, akkor biztos lehet benne hogy bejön, tehát átment az első szűrőn. Meg van a vizuális része. De a szexben még 1000 más is fontos. Nem gondolnám, hogy az a helyes, ha egy csomó elvárást pakolunk a másikra, beállítjuk pózokba, most ide nézz-oda nézz, így hajolj be, úgy tedd ívbe magad. Számomra ez mű, görcsös, erőltetett. Ezek csak a külsőségek. Képtelen lennék így élvezni. Nem a producere vagyok, nincs előre megírt forgatókönyvem. Kizárt hogy bármelyik nő is el tudná engedni magát ebben a szituációban. Ha pedig merev, görcsös, csak megfelelni akar, akkor abban nem is lesz köszönet.

Egyszerűen adja magát, legyen felszabadult. Adjon folyamatos visszajelzéseket, legyen meg a kapcsolat köztünk szex közben is. Jelezze ha szeretne pózt váltani, legyen aktív résztvevő, legyenek ötletei. Így elkerülhetjük a farönk effektust. Néma gyereknek... Nem szeretem ha a nő csak úgy van, de kb agyban ott sincs. Marhára lankasztó. Szóval legyen kezdeményező, ne csak várja a csodát amíg én izzadok felette. Szorítson, karmoljon, harapjon ami csak jól esik.

2022. ápr. 18. 20:35
 15/23 anonim ***** válasza:
61%
Tulajdonképpen az a legfontosabb, hogy élvezze, amit csinál. Ne megfelelési kényszerből, és el tudja engedni magát annyira, hogy átélhesse az egészet úgy, ahogy neki is a legjobb. Ha pl valaki a saját gátlásaival van elfoglalva, és az egész kérdést aköré építi, hogy "mit kell" és "mit nem kell" megcsinálnia "a másiknak", akkor biztos, hogy messze nem lesz olyan jó. Ez szerintem könnyen belátható, mert aki túl sok energiát fektet a technikai oldalába, és az egészet csak így tudja megközelíteni, az frusztrált lesz, mert érzelmileg sem tudott felnőni az intimitáshoz, és hiába kezeli az összes ilyen jellegű kérdést úgy, hogy pl elvárások áldozata, hiába határozza meg az identitását abban, hogy lefekteti a tabujait és démonizálja, aki nyitni szeretne felé szexuálisan is, nem fog továbblátni az orrán, makacs lesz, mindent csak "keretek" között tud elképzelni és a saját szabályainak a betartása lesz neki a legfontosabb. Ez a makacsság megjelenhet a mindennapokban is, de természetes összefüggés hogy az ágyban is. Ebből a szemszögből csak azt fogja érzékelni, hogy elvárnak tőle, neki rossz, ő pedig jó. Miközben a fejben létrejött áthidaló érzelmi eszközök miatt lett sokkal rosszabb az ágyban, mint amilyen lehetne. De ez nem ilyen egyszerű, mint amire a kérdező gondolt, ami valószínűleg kimerül abban, hogy "így mozogjak, úgy mozogjak", vagy lehet csupán legitimitást akart szerezni arra a hiedelemre vonatkozóan, hogy a férfiak alaptalanul mondanak véleményt a női szerepvállalás "minőségéről", ha az nem pozitív (ennek legegyszerűbb manipulációs technikája a "bunkózás") ami viszont ellehetetleníti azt is, hogy egy ilyen kérdésről érdemi párbeszéd legyen, és válaszokhoz is juthasson.
2022. ápr. 18. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
34%
Nekem olyan nővel volt a legjobb a szex, aki felszabadult, és láttam, hogy tényleg kívánja ő is. Nem kell akrobata mutatványokat bemutasson, akár feküdhet is, mint egy darab fa. De kívánjon tényleg, és ez látsszon is rajta. Nem pedig az a tipikus nézés, hogy jajj, mikor lesz már vége. És szeresse, izgassa a fasszomat rendesen. Igen, lehet önzőség ez, de nekünk férfiaknak ez nagyon fontos, ez van. És vannak nők, akik ezt értik és szeretik, szóval nem kell a duma, hogy jajj, önzőek a férfiak. Meg mégvalami: legyen egy nő tisztában a valósággal, ne azt várja, hogy 40 percig döngessem szünet nélkül. Hanem legyen tisztában azzal, hogyha dugom a punciját tempósan, akkor el fogok élvezni pár perc múlva. Meg pl ha egy nőnek jó mellei vannak, amitől szinte minden férfi megbolondul, akkor ne takargassa már, meg rejtegesse.
2022. ápr. 18. 21:46
 17/23 anonim ***** válasza:
73%
Szeressen szexelni. Ja, igen velem :D. De komolyan, ha élvezi amit csinál, vagy amit èn csinálok vele, már jók vagyunk. Élvezettel nyúljon a farkamhoz, legyen meg a pezsgés ,kívánjon. Visszajelzés: sok csaj fapofával hagyja megdugni magát. Ezt ne!! Imàdok nyalni, tehát szeretném látni ahogy élvezi. Ne szégyenlősködjön, ne takarja magát, marha kellemetlen. Csak tudjam mit akar, nem vagyok gondolatolvasó. Attól hogy hagyod magad megdugni még nem lesz felejthetetlen. Legyen benne élet is. Röviden ennyi.
2022. ápr. 18. 22:57
 18/23 anonim ***** válasza:
64%
Ha a szexet nem egy küzdelemként éli meg. Az tényleg nem az önzésről szól, tehát hogy görcsösen ragaszkodjunk ahhoz, hogy mikor rendeljük a saját akaratunk alá a másikat, és akkor mondhatjuk rá, hogy "győztünk". Itt páran csak ilyen nagyon egyszerűen tudják értelmezni ezt az egész kérdéskört, és racionálisan nézik. Elsősorban az tud jó lenni az ágyban, aki ki van békélve a saját testével, az egojával, és feszéltség nélkül át tudja adni magát, nem utolsó sorban olyan partnerrel van, akiben meg is tud bízni. Anélkül hiába próbál bármilyen technikát, bele fog esni abba a csapdába, hogy másokat okol ezekért a gondokért és passzív agresszióval akarja manipulálni azokat, akik beszélni próbálnak erről. Ennek egyik árulkodó jele egyébként a makacsság, a "csak azért is nekem van igazam" mentallitás és az, hogy a szexualitás kategóriában is csak úgy tud gondolkodni, mintha politizálna. Vagyis nem értelmező logikát folytat, hanem a saját identitásáért küzd, és mivel azt próbálja védeni, ennek megfelelően kezeli a szempontokat is, tehát olyan logika mentén, hogy magában ezt a képletet megtartsa. Az ebből fakadó makacsság, ami megjelenik a szexualitásban is, végül oda vezet, hogy a saját korlátainak lesz a rabja, ami miatt nem tudja élvezni az együttlétet. Komolyabb esetben ezért nem tud orgazmust átélni, ami valamelyest megsínyli a szexuális kultúráját is. Ha ilyen eset fennáll, biztosan nem lesz olyan jó az ágyban, mert érzelmileg sem tud ott lenni, és ezt akaratlanul is alátámasztja, és elismeri, hogy direkt módon nem kezd ezeknek a cáfolatába, csupán a legkényelmesebb módon fejezi ki nemtetszését, úgy, hogy ne kelljen kilpnie a komfortzónájából. Nem tudom, mennyire követhető és érthető, de persze ha úgy tűnik hogy nem ment át jól, akkor természetesen még jobban kifejtem.
2022. ápr. 18. 23:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen!
2022. ápr. 18. 23:28
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

"Az tényleg nem az önzésről szól, tehát hogy görcsösen ragaszkodjunk ahhoz, hogy mikor rendeljük a saját akaratunk alá a másikat, és akkor mondhatjuk rá, hogy "győztünk"."

Pedig en ezt szeretem ha alamrendelödnek és az akaratom teljesül. 2es vagyok. Mi ezzel a problema? Ha valaki igy élvezi. Minek itt okoskodni, nem fogod megvaltani a vilagot.

2022. ápr. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!