Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érdemes anál plug készletet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes anál plug készletet vennem? N

Figyelt kérdés
A legkisebb is nehezen megy be, pedig imádom az anál szexet.
2022. ápr. 18. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Én nagyon megszívtam ezekkel a fém anál plugokkal:

[link]

[link]

Szex közben míg bennem volt valamelyik ezek közül (még a szélesebb talpú is), sikerült nagyon ellazulnom és felcsúszott a popsimba. Elképesztően ijesztő volt, alig tudtam kiszedni magamból. Pedig elég szűk vagyok hátul, mégis...

Azt javaslom, hogy:

- ne használd ezeket, mert nagyon veszélyesek

- ha mindenképp használni akarod ezeket, legalább a biztonság kedvéért köss rá valamit, amivel ki tudod húzni majd magadból

Ez az, ami igazán biztonságosan használható, és nem kell félni attól, hogy felcsúszik, te pedig esetlegesen a sürgősségin kötsz ki:

[link]

Sokkal szélesebb talpa van. Volt, hogy egész nap bennem volt, még alváshoz is, soha nem volt bennem az a pánik, ami ezekkel a fémekkel. Biztonságos a használatuk.

2022. ápr. 18. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
igen mindenképpen nekem is van.
2022. ápr. 18. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
57%
Megnézném, ahogy kipróbálod ;)
2022. ápr. 18. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell megijedni ha felcsúszik, a wc-n ugyanúgy ki lehet kakilni mint egyébként és mélyebbre úgysem megy fel. Persze, nekem is nagyon fájt még a legkisebb plug is elsőre de már a nagyobbak sem okoznak gondot pedig nem tréningezek velük.
2022. aug. 18. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!