CroVa készletet akarok venni, és kiváncsi lennék milyet lenne érdemes vennem?
Figyelt kérdés
Tudomásom szerint King Tony, Gedore, Proxxon, Format, Fortum és a legdrágább a Beta, ezek a legjobbak. Én King Tonyval szemezek mégpedig ezzel:
Autószerelésre kellene meg keményebb igénybevételekre
2021. ápr. 3. 13:38
3/9 Fantom83 válasza:
Lehet lehúzzátok a válaszomat,nem érdekel,de én a Hans-ot ajánlanám.
Azért mert a kézi szerszámai napi használat mellett fémiparban is állják a sarat,halandó embernek is elérhető áron van,és szinte minden barkács,vagy vas-műszaki boltban hozzá jutsz a kiegészítőihez.
Amit belinkeltél biztos vérprofi,csak annak az árán két komoly Hans készletet vehetsz kb.
Ismerek karosszéria lakatost,aki az autókon kívül,kistraktort,chopper motort,mezőgazdasági gépeket szerel Yato dugókulcs készlettel,és imádja.
Szóval,ha az bírja, a Hans-nak is bírnia kell...
4/9 A kérdező kommentje:
Hat igazabol, nem nagyon van tapasztalatom szerszám márkákban, ami itthon van vagy orosz vagy kb 30 éves, apám meg olcsó crova készleteket vesz kb évente...aztán ő is használja néha elég rendesen, meg én is és ezért kene valami nagyon strapabíró kopás álló készlet, mert van rá igény Mi meg nyuzzuk rendesen a vasakat
2021. ápr. 4. 00:13
6/9 A kérdező kommentje:
Ezt a Hans-t nem ismerem, a yatoval vannak rossz tapasztalatok, illetve amiket hallottam
2021. ápr. 4. 14:36
7/9 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat!
2021. ápr. 18. 18:42
9/9 A kérdező kommentje:
King Tony-nal maradok valószínűleg, de még nézegetem, a amiket irtatok, meg hogy milyen szettek vannak. Meg nem jutottam el a rendelesig:)
2021. ápr. 20. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!