Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők kb. hány százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kb. hány százalékának rontja el a gyerek kihordása/szoptatása a melleit és a hasát? Arra gondolok, amikor tényleg csúnyák lesznek tőle a mellei és a hasa, nagyon megereszkednek neki.

Figyelt kérdés

Még huszonéves vagyok, két nővel szexeltem eddig, akiknek már voltak gyerekei, mindketten 40 körüliek voltak. Az egyik hasa tök lapos volt, semmi nem látszott rajta és a mellei is szépek voltak, tényleg csak kicsit lógtak korból adódóan, nekem semmi bajom nem volt velük. A másiknak viszont sajna elég csúnyán nézett ki a hasa és a mellei is, a hasán nagyon fel volt ráncosodva, rojtosodva a bőr, ez mellé a mellei is kicsik (ez nem baj), de szinte extrémen lógósak voltak. De ő amúgy egy csinos, szép arcú, átlagos alkatú nő volt és pl. fut is hobbiból, csak a gyerekek miatt nézett ki így a melle és a hasa, már szerintem egy plasztika nem ártott volna oda neki. A nők mekkora részének lesz ilyen a teste gyerekszülések után?

Ezt a kérdést nem bántásból, vagy sértően írom, aki annak veszi az az ő baja. Csak kíváncsi vagyok. Mik a tapasztalatok?

2022. ápr. 18. 12:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Női szemmel sok a problémám ezzel. Nem akartam soha gyereket, nem vagyok egy anya típus, nem vágyom rá. És bizony a testi vonatkozása se éppen vonzó. Persze, van aki minden gond nélkül megússza, és az is számít, hogy mennyire adsz magadra. De bizonyos esetben szét is rombolhatja a tested. A melleket, a hasat, sőt, a hüvelyben is lehet maradandó károsodás. Ha gyereked lesz, azért sokmindent be kell áldozni, többek között a tested is.
2022. ápr. 18. 13:49
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

10

Nagyon el vagy tévedve. Én 20 kilót híztam mindkét terhességem alatt. Mindkét alkalommal pár hét alatt az eredeti súlyomnál voltam mindenféle tornázás és diéta nélkül. Nagyon vékony vagyok, később olvastam, hogy a 20 kiló hízás ilyen esetben normális dolognak számít (egyébként 180 cm magassághoz). Mindössze a hasam volt nagy (talán érthető, hogy miért). A melleim is nagyobbak voltak (egyébként ez becsapós, mert ennek nincs köze ahhoz, hogy mennyi tejed lesz), ill. a combom, popsim volt még nagyobb a szokottnál. Ezeken a helyeken van a "zsírraktár", mert képzeld el, az anyatejnek zsírosnak kell lennie.

A tejtermelés sem olyan egyszerű, mint az 1x1, mert vannak, akik szoptatás közben szép fokozatosan elfogyasztják a zsírraktáraikat, akármennyi evés mellett is (pl. én).

2022. ápr. 18. 13:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A mellem feladta hamar, ha lefogytam mint 2 üres tejes zacsi, a hasam ha álltam nem látszott csúnyának, még kockás is volt 2 gyerek után, de amikor tornáztam lelógott a bőr. Na meghíztam így annyira nem lóg semmi😂😂
2022. ápr. 18. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!