Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők kb. hány százalékának rontja el a gyerek kihordása/szoptatása a melleit és a hasát? Arra gondolok, amikor tényleg csúnyák lesznek tőle a mellei és a hasa, nagyon megereszkednek neki.
Még huszonéves vagyok, két nővel szexeltem eddig, akiknek már voltak gyerekei, mindketten 40 körüliek voltak. Az egyik hasa tök lapos volt, semmi nem látszott rajta és a mellei is szépek voltak, tényleg csak kicsit lógtak korból adódóan, nekem semmi bajom nem volt velük. A másiknak viszont sajna elég csúnyán nézett ki a hasa és a mellei is, a hasán nagyon fel volt ráncosodva, rojtosodva a bőr, ez mellé a mellei is kicsik (ez nem baj), de szinte extrémen lógósak voltak. De ő amúgy egy csinos, szép arcú, átlagos alkatú nő volt és pl. fut is hobbiból, csak a gyerekek miatt nézett ki így a melle és a hasa, már szerintem egy plasztika nem ártott volna oda neki. A nők mekkora részének lesz ilyen a teste gyerekszülések után?
Ezt a kérdést nem bántásból, vagy sértően írom, aki annak veszi az az ő baja. Csak kíváncsi vagyok. Mik a tapasztalatok?
Nálunk nincs gyerek és a párom világ életében ronda volt.
A testére igénytelen, elhízott.
Én azt tanusíthatom, hogy gyerek nélkül is tud csúnya lenni egy nő alkata.
F.44
Igazából nőként sem tudom a választ erre, mert ugye felöltözve szoktam látni a barátnőimet is és a ruha elég sok mindent ápol és eltakar. Azt tudom, hogy egyetlen egy hízott meg valamelyest, a közkeletű vélekedéssel ellentétben a többiek (10 feletti számról van szó) ugyanolyan vékonyak és formásak maradtak, mint terhesség, szülés előtt. Két barátnőm mondta, hogy megereszkedtek a mellei. Egy barátnőm mutatta meg a hasát, hát neki tényleg nem volt szép.
Plasztikáztatni évezredekig nem plasztikáztattak nők. Attól még, hogy most itt ez a lehetőség, nem mindenkinek van rá pénze és igénye, azon az áron, hogy ezek nagy műtétek és senki nem szeretné a kicsi gyerekét-gyerekeit hátrahagyni, mert szépészeti műtét közben meghal.
3
Nem IS beleszól, hanem azon múlik. :)
4-es voltam
Nőként én sem tudok erre válaszolni, hiszen csak a saját testem látom, ismerem :D De szerintem genetika függvénye, szóval ilyen 50% körülre tippelnék, ha muszáj lenne. Valaki szerencsés, más meg nem :)
Nekem a hasam lapos maradt szülés után is, van rajta két kicsi csíkocska, de ez egyáltalán nem zavaró esztétikailag, még nekem sem, nemhogy másnak. A melleim nem szépek, ez tény, bár soha nem is voltak a büszkeségeim, ezt is el kell ismernem.
6
Az, hogy a mell megereszkedik-e vagy a hason a bőr megnyúlik-e (márpedig a kérdés kiírója ezeket kérdezte) a genetikán múlik. Anyámnak a mellei nem ereszkedtek meg, a hasán a bőr kicsit megnyúlt, csíkos lett. Nekem a melleim megereszkedtek, a hasam teljesen lapos maradt és kb. két kicsi, halvány csík (1-2 cm-es) van a köldököm körül. (Az egyik gyerekem 4,5 kilóval született, szülés után nem mertem a hasamra nézni, olyan csúnya volt, ez teljesen magától!! elmúlt pár hét leforgása alatt.)
A genetikán KÍVÜL ez PÉLDÁUL azon is múlik, hogy mennyit eszik az illető.
Tudod, a "kettő helyett kell enni" még nem érvényes akkor, amikor 1 centis a gyerek.
Ugyanígy szoptatás alatt is a 3 dl tejhez nem kell 5 kg étel.
...és ha most azzal jössz, hogy "de hát én nem híztam el" - nos, te nem is ettél annyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!