Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők kb. hány százalékának...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők kb. hány százalékának rontja el a gyerek kihordása/szoptatása a melleit és a hasát? Arra gondolok, amikor tényleg csúnyák lesznek tőle a mellei és a hasa, nagyon megereszkednek neki.

Figyelt kérdés

Még huszonéves vagyok, két nővel szexeltem eddig, akiknek már voltak gyerekei, mindketten 40 körüliek voltak. Az egyik hasa tök lapos volt, semmi nem látszott rajta és a mellei is szépek voltak, tényleg csak kicsit lógtak korból adódóan, nekem semmi bajom nem volt velük. A másiknak viszont sajna elég csúnyán nézett ki a hasa és a mellei is, a hasán nagyon fel volt ráncosodva, rojtosodva a bőr, ez mellé a mellei is kicsik (ez nem baj), de szinte extrémen lógósak voltak. De ő amúgy egy csinos, szép arcú, átlagos alkatú nő volt és pl. fut is hobbiból, csak a gyerekek miatt nézett ki így a melle és a hasa, már szerintem egy plasztika nem ártott volna oda neki. A nők mekkora részének lesz ilyen a teste gyerekszülések után?

Ezt a kérdést nem bántásból, vagy sértően írom, aki annak veszi az az ő baja. Csak kíváncsi vagyok. Mik a tapasztalatok?

2022. ápr. 18. 12:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
A párom mellei màr most úgy nèznek ki mintha szült volna. Szerintem ez inkább izgató.
2022. ápr. 18. 12:06
 2/13 anonim ***** válasza:
44%

Nálunk nincs gyerek és a párom világ életében ronda volt.

A testére igénytelen, elhízott.

Én azt tanusíthatom, hogy gyerek nélkül is tud csúnya lenni egy nő alkata.

F.44

2022. ápr. 18. 12:07
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Genetika is beleszól.
2022. ápr. 18. 12:12
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Igazából nőként sem tudom a választ erre, mert ugye felöltözve szoktam látni a barátnőimet is és a ruha elég sok mindent ápol és eltakar. Azt tudom, hogy egyetlen egy hízott meg valamelyest, a közkeletű vélekedéssel ellentétben a többiek (10 feletti számról van szó) ugyanolyan vékonyak és formásak maradtak, mint terhesség, szülés előtt. Két barátnőm mondta, hogy megereszkedtek a mellei. Egy barátnőm mutatta meg a hasát, hát neki tényleg nem volt szép.

Plasztikáztatni évezredekig nem plasztikáztattak nők. Attól még, hogy most itt ez a lehetőség, nem mindenkinek van rá pénze és igénye, azon az áron, hogy ezek nagy műtétek és senki nem szeretné a kicsi gyerekét-gyerekeit hátrahagyni, mert szépészeti műtét közben meghal.

2022. ápr. 18. 12:32
 5/13 anonim ***** válasza:

3

Nem IS beleszól, hanem azon múlik. :)

4-es voltam

2022. ápr. 18. 12:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem CSAK azon múlik, hanem például azon is, hogy mennyit eszel, mennyit edzel, és úgy általában hogyan figyelsz magadra.
2022. ápr. 18. 13:04
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

Nőként én sem tudok erre válaszolni, hiszen csak a saját testem látom, ismerem :D De szerintem genetika függvénye, szóval ilyen 50% körülre tippelnék, ha muszáj lenne. Valaki szerencsés, más meg nem :)

Nekem a hasam lapos maradt szülés után is, van rajta két kicsi csíkocska, de ez egyáltalán nem zavaró esztétikailag, még nekem sem, nemhogy másnak. A melleim nem szépek, ez tény, bár soha nem is voltak a büszkeségeim, ezt is el kell ismernem.

2022. ápr. 18. 13:06
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

6

Az, hogy a mell megereszkedik-e vagy a hason a bőr megnyúlik-e (márpedig a kérdés kiírója ezeket kérdezte) a genetikán múlik. Anyámnak a mellei nem ereszkedtek meg, a hasán a bőr kicsit megnyúlt, csíkos lett. Nekem a melleim megereszkedtek, a hasam teljesen lapos maradt és kb. két kicsi, halvány csík (1-2 cm-es) van a köldököm körül. (Az egyik gyerekem 4,5 kilóval született, szülés után nem mertem a hasamra nézni, olyan csúnya volt, ez teljesen magától!! elmúlt pár hét leforgása alatt.)

2022. ápr. 18. 13:28
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy nem ártott volna a plasztika, de kb. 1 millió forint, én már néztem ilyen hasplasztika árakat.Az elhízás más tészta, de az, hogy szülés/szoptatás után mennyire lóg a mell, lesz-e ráncos, vörös csíkos vagy kötényhas, sajnos leginkább genetika.
2022. ápr. 18. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
48%

A genetikán KÍVÜL ez PÉLDÁUL azon is múlik, hogy mennyit eszik az illető.

Tudod, a "kettő helyett kell enni" még nem érvényes akkor, amikor 1 centis a gyerek.

Ugyanígy szoptatás alatt is a 3 dl tejhez nem kell 5 kg étel.

...és ha most azzal jössz, hogy "de hát én nem híztam el" - nos, te nem is ettél annyit!

2022. ápr. 18. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!