Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is fél a nyalástól?
Figyelt kérdés
A nők olyan érzékenyek ott.
Ti nem féltek hogy rosszat tesztek a másikkal?
2022. ápr. 18. 11:46
1/8 anonim válasza:
Ártani nem tudsz, max nem élvezi.
2/8 anonim válasza:
Nem. Azért nem annyira érzékenyek, hogy félni kelljen. Figyelj a lány jelzéseire, vagy kérdezd meg közben, hogy jól csinálod-e.
3/8 anonim válasza:
Hát nekem nem tűnt fel, hogy olyan érzékeny lenne. Az én fejemet szó szerint ráhúzza a csajom. 😂
4/8 anonim válasza:
Volt egy olyan rosszul nyaló baràtom, h elkèpzelni sem tudom, h vki rosszabb legyen
Ha nem vìzszintesen mozgatod a nyelved, hanem függőlegesen plusz eltalálod a lyukat, akkor kètlem, h gond lenne!! (Ne harapd meg mondjuk :D)
Kèrd meg a lányt, h kicsit segítsen. Irányítson kezdetben. Aztàn csak belejössz :)
5/8 anonim válasza:
Vagy feküdj hagyat a csaj üljön a szádra, te meg csak nyújsd ki a nyelved. A nő meg iranyítsa a tempót.
6/8 anonim válasza:
Én először azt hittem lányoknak szól a kérdés, azért kattintottam rá. Én attól félek mit gondol az aki kinyal, mármint íz terén. Illetve akkor ha férfi nyal. Valamiért azt gondolom a férfiak azt gondolják hogy a puncinak semmilyen íze sincs és a punci íz nem fog bejönni nekik
7/8 anonim válasza:
Mivel ártanál, a nyelveddel? Ez az egyik hozzá állás, amivel nem lehet jól nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!