Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm 3x is el tudott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 3x is el tudott menni a nyalástól egymás után, ez már átlag feletti?

Figyelt kérdés

Kissé szokatlan módon amikor elkezdtem nyalni, kíváncsiságból ránéztem az órára, hogy mennyi ideig bírja. Először direkt csak nyelvvel csináltam neki és relatív lassan, de elég hamar elélvezett tőle. Másodjára már gyorsítottam a tempón és az ujjaimat is bevetettem miközben a melleit is simogattam. Igy egy kicsit több idő kellett neki az orgazmusig.

Aztán azt gondoltam nem hagyom abba: folytattam először lassan, majd gyorsan, miközben meg is ujjaztam: míg végül ismét orgazmusa lett. Ehhez 33 perc kellett. Nyilván nem nézem hogy mikor meddig csináljuk, de most kivételesen tudni akartam, mert kiváncsi voltam meddig bírja.

Szóval ez átlag feletti előjátéknak számít?

2021. dec. 2. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Igen átlag feletti nálunk kevesebb szokott lenni
Nem, teljesen atlagos, ugyanúgy van nálunk is
Nem, sőt nálunk több is van előjáték alatt
36 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%
nekem átlag 15-20 orgazmusom van N
2021. dec. 2. 17:20
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nálunk átlagban kb 35 perc mire elmegy egyszer nyalástól. Egyszer vetemedtem arra hogy kétszer egymás után kinyaljam, másfél óra volt. De az orgazmusa legalább nagyon intenzív, amit nekem is jó érzés látni
2021. dec. 2. 17:23
 3/14 anonim ***** válasza:
59%
15-20 orgazmust, mégis hogyan? Minden partnerrel így volt vagy a jelenlegi egy félisten?
2021. dec. 2. 17:29
 4/14 anonim ***** válasza:
78%
3: sorozatelvezes, kb mindegyikkel
2021. dec. 2. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:
30%

3 Igazat mond, velem volt

24F

Testépítő

2021. dec. 2. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
5: álmodozz
2021. dec. 2. 18:11
 7/14 anonim ***** válasza:
70%
Kb fél óra alatt ez átlagos. Van aki tényleg tud sorozatban élvezni, rövidebb idő alatt is. De van akinek az első is tovább tart.
2021. dec. 2. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
75%
Bezzeg az én pasim ot percnél tovább nem hajlandó csinálni..
2021. dec. 2. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bírjátok?:D nekem fél óra nyalástól másnapra úgy fáj a nyelvem hogy beszélni is kín:D
2021. dec. 2. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:

Sok nyalás:D

Az elején nekem is fájt

2021. dec. 2. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!