Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 3x is el tudott menni a nyalástól egymás után, ez már átlag feletti?
Kissé szokatlan módon amikor elkezdtem nyalni, kíváncsiságból ránéztem az órára, hogy mennyi ideig bírja. Először direkt csak nyelvvel csináltam neki és relatív lassan, de elég hamar elélvezett tőle. Másodjára már gyorsítottam a tempón és az ujjaimat is bevetettem miközben a melleit is simogattam. Igy egy kicsit több idő kellett neki az orgazmusig.
Aztán azt gondoltam nem hagyom abba: folytattam először lassan, majd gyorsan, miközben meg is ujjaztam: míg végül ismét orgazmusa lett. Ehhez 33 perc kellett. Nyilván nem nézem hogy mikor meddig csináljuk, de most kivételesen tudni akartam, mert kiváncsi voltam meddig bírja.
Szóval ez átlag feletti előjátéknak számít?
15-20 orgazmust össze lehet hozni, akár 1 orán belül is, ha nő pár percenként el tud élvezni. nekem is voltak olyan nőim akik kb 2 percenként el tudtak élvezni, leggyorsabban dugástól. nyalástól inkább 3-4 perc. persze egyénileg függ a nőtöl,van akiknek sokkal több idő,meg van nő akinek sosincs orgazmusa, bármit is csinál,mégis élvezi szexet orgazmus nélkül is.
9-es hát naponta gyakorlod a nődön a nyalást, és akkor belejössz abba technikába hogy kevésbé legyen megeröltető neked.én lazán csinálom, egész nap el vagyok 69-ben :D nők szoktak elfáradni jobban
8-as, gyere, lesz hosszabb is.
Amúgy 3-at páromnál 10 perc alatt össze szoktam hozni. Olyankor szokta mondani "pihenjünk egy kicsit"
A remegés ennyire fárasztó?
8-as, én másfél óra alatt nem szivesen hagyom abba a nyalást.
Sokszor már a nő nem bírja, és igen a sorozatélvezés létezik ilyen esetben is. Remek dolog látni és részt venni benne. A 10-15-öt magam is tapasztaltam már. Én úgy mondtam, hogy "zenéltem" a testén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!