Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem fordult csak elő, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem fordult csak elő, hogy alkalmi szexben elérzékenyültem?

Figyelt kérdés

Férfi létemre tényleg annyira nagyon jó érzés volt és megkönnyebbülés.

igaz, nem ismeretlen csaj volt, hanem olyan akit kb 2-3 éve ismerek de nincs napi kapcsolatunk.

2022. ápr. 16. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Jaj te is csúfolsz mint Simon! Bocsánat hogy fájdalmat okoztam neked internetről!

Ahaa, köszi akkor értem! Csók még nem volt, szóval akkor nem kavarunk és nem vagyok mégse meleg! Köszi!

Te vagy a megmentőm! 😄

Bárcsak egy olyan barátnőm lenne egy napon mint te! 😊

2022. ápr. 16. 22:43
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az a Simon xd

Még?😂 hát akkor lesz vagy mi?

Meg mi az hogy mégse vagy meleg?

Van azért baj fejben😅

Sok sikert kívánok😘

2022. ápr. 16. 22:47
 23/24 anonim ***** válasza:

Nincsen baj a fejben 😀

Nyugodtan írhatsz privátot és ismerkedhetünk 🙂 Hátha én kellek neked 🙃

Hát mégse vagyok mert azt hittem hogy igen miattad, de aztán mondtad hogy nem.

2022. ápr. 16. 22:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Erről vagy egy nagyon aranyos és talán kicsit izgalmas sztorim. Egyik lány barátommal szexeltünk. Nagyon élveztük mindketten, aztán kicsit durvultunk is, de annyi a lényeg, hogy lovagló pózban voltunk, próbáltam beleadni mindent, aztán egyszer csak orgazmusa lett, de ilyen nagyon brutális vagy fél percen keresztül tartott kb vagy még több, teljesen elengeste magát, rámborult, és sírva fakadt, aztán csak annyit mondogatott sírás közben, hogy szeretlek, nagyon szeretlek. Nagyon aranyos volt. Aztán utána mondta, hogy még nem élt át ekkora orgazmust soha.
2022. ápr. 17. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!