Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így? Ha nedves vagyok akkoris az első behatolás még fáj, és utana lassan jobb lesz majd már élvezem.
4-5 hónapja élek szexuális életet. Az első alkalmam viszonylag fádalmas volt. Azót pedig az esetek többségében csak az első behatolás fáj, olyankor mondja is a baratom hogy érzi hogy valahol félúton még nagyon szűk vagyok. De aztán hamar jó lesz élvezem a szexet, bár orgazmusom még sosem volt és nem is éreztem hogy afelé tartanék.
Barátom kitartóan izgatta a csiklómat is már sokszor, hatha attól, de az valahogy túl érzékeny, elkezdek remegni de már nem jó érzés amit lent érzek.
Akinek voltak hasonló tapasztalatai, megköszönném ha megosztanátok, esetleg ha volt valami ami segített akkor azt is:)
(Párom közelében teljesen el tudom engedni magam, szexen kívül is nagyon jó a kapcsolatunk, úgyhogy nem hinném hogy azért faj az első behatolás mert feszült lennék)
19/L
Értelmes válaszokat lécci
Nekem sem volt még soha orgazmusom!
Nagyon élvezem a szexet, csodálatos érzés, jól esik, de én se éreztem a csúcsot. Én 2 éve élek szexuális életet, 2 partnerem is volt, de egyikkel sem sikerült. Érdekelne a kulcs mostmár, mert szeretném kipróbálni!
Mondták, hogy először magam ismerjem meg, de hiába cirógatom magam, nem érzek semmi extrát. 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!