Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, zavar benneteket, ha a férfi pénisze nagyon kicsi lankadt állapotban?
A péniszem mereven normális nagyságú, valahol a kicsi és a közepes méret határán van (kb. 14 centi). Viszont nyugalmi állapotban egészen picire összemegy, alig látszik, elég vicces látványt nyújt. Tudom, hogy mi az a vérpénisz, én is azzal rendelkezem, de ez szerintem még annak is elég szélsőséges példája. Emiatt van bennem némi bizonytalanság.
Sokszor hallom, hogy a nőknek nagyon izgató vizuálisan egy nagy pénisz ernyedt állapotban is, és attól tartok hogy lelombozó lehet a potenciális partnereim számára, hogy az enyém nevetségesen kicsi lankadtan, nekem csak vágyálom, hogy olyan büszkén lógjon, mint a húspénisszel megáldott férfitársaimnak, az enyém még a vérpéniszek között is kicsinek számít ernyedten, apró ráncos kis hernyó, nem valami izgató látvány.
Kedves lányok, kérlek segítsetek nekem az őszinte véleményetekkel, szeretnék tisztábban látni ebben a kérdésben. Szeretném, ha azt írnátok, amit valóban gondoltok, az igazság többet ér minden kegyes hazugságnál és üres biztatásnál.
Titeket mennyire zavarna ha a szeretőtöknek vagy a párotoknak nevetségesen kicsi lenne az ernyedt szerszáma? Ez az előnytelen vizuális tulajdonság elvenné a kedveteket a szextől, netán lehetne szakítóok? Nagyon lelombozna titeket egy ilyen látvány? Kevésbe tartanátok férfinak a partnereteket ebben az esetben? Összejönnétek egyáltalán egy ilyen fiúval?
Ha egyébként srác erektált mérete megfelel nektek, jó vele a szex, és a kapcsolat más területeken is jól működik, akkor mennyire fontos nektek ez a tényező?
Természetesen tudom, hogy nem ez a legnagyobb probléma a világon, én sem ezzel a kérdéssel kelek és fekszem, de már régóta meg akartam kérdezni, mert komolyan kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Előre is köszönöm az értelmes és őszinte válaszokat!
Semmiképpen nem zavar, ha nagyon kicsi! Sőt!
Egy férfi ismerősömmel való találkozgatásaink során nagyon is megnyugtató érzés, hogy MÉG SOHASEM látta a combjai között semmit (még véletlenül sem.) Néha odatéved a lábaira a tekintetem.
Ha leülünk a villamoson, vagy esetleg buszon egymással szemközt - én pedig figyelem, hogy nem-e imbolyog bizonytalanul a testtartása, hiszen már időskorban van, és egyre gyakrabban a segítségemre szorulhat - akkor rendszeresen megnyugszom, hogy nem akar semmit tőlem. Csak barátság van közöttünk, de az töretlenül és nagyon szépen.
Én pedig már javában középkorú vagyok. (Gondolom kérdező, hogy a nagyon fiatal korosztályhoz tartozhatsz, így tehát be kell érned az egyszeri válaszommal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!