Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt oylan aki volt vagy van iylen állapotban?
sose voltam a nők kedvence, 25 f vagyok, agglegény, singli. Sose volt barátnőm.
Ha önkritikát kéne gyakorolnom azt hiszem hogy az lenne hogy igenis számit hogy az ember, a nő hogy néz ki. Szerintem ez fontos és akinek nem az hazudik.
Viszont olyan sok kudarc ért, hogy már nem is próbálkozom lányoknál. Nem beszélek velük és kezd is helyreálni az önbizalmam de valahogy átkapcsoltam aszexuális üzemmódba. Nem kivánom a lányokat.
Mennyire fogsz összetörni hogy mindez a szenvedés tök felesleges volt, ha elmondom neked, hogy pont a külső az, amin a legkönnyebb változtatni?:D
Te szándékosan nem szeretnél soha senkit vagy csak nem vagy hajlandó érte semmit se tenni?
Barátom te a problémáidat nem legyőzted csak hátat fordítottál neki. Attól még ott van és újra meg újra hátba fog szúrni - meggyűlölöd az embereket, tele leszel frusztrációval, indulattal.
A fő problémád nem a csajozás - hanem az önbizalom hiányod, a tudat alattidban lappangó szorongásaid. Ez miatt nem megy a csajozás (sem).
Felnőtt ember vagy, nézz szembe inkább a démonjaiddal. Keress fel egy szakembert - segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!