Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket zavarja ha egy férfi pénisze kicsi nyugalmi állapotban?
Nekem olyan típusú, hogy csak szex közben akcióra alkalmas méretű és vastagságú, de nyugis állapotban szó szerint fele akkorára megy össze, mint valami kis puha kukac. :D
De láttam fotókon hogy vannak férfiak akiknek mindig egy adott vastagságú és méretű, izgalmi állapotban sem nő meg csak szimplán megkeményedik.
Nőknek melyik vonzóbb a méretváltós vagy a puhán is nagy pénisz?
Vérpénisz kontra húspénisz...
Nekem is durván vér, nyugalmi állapotban kb 3-4cm.
Felállva se túl nagy , de mivel nyugalmi állapotba annyira kicsi , hogy lelkileg és önbizalom terén teljesen tönkre mentem fiatalon, és ez miatt nem is szexeltem soha...
Saját nevemben tudok nyilatkozni de engem nem zavar
Sőt elég izgató amikor "kis puha kukacból" lesz meredt pénisz
Engem kifejezetten izgat, mikor egy puha kis húst veszek a kezembe, és az én hatásomra nő és keményedik meg 😊
Egyébként baromira nem izgat, hogy ernyedt állapotban mekkora.
Konkrétan nekem is kicsi 😂😅 nyugalmi állapotban de mikor akcióra képes akkor nem kétszer hanem 5x nagyobb lesz nyugi nem 20+ centi 😂😅 habár nem is kicsi
De nem tom emiatt miért kell parazni tényleg mit számit hogy nyugalmi állapotban? Az akcio állapot számit
Sajnos nekem is kicsi.De azért gyakran ágaskodik!
Van olyan hölgy, akinek ez bejön?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!