Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőket zavarja ha egy férfi pénisze kicsi nyugalmi állapotban?
Nekem olyan típusú, hogy csak szex közben akcióra alkalmas méretű és vastagságú, de nyugis állapotban szó szerint fele akkorára megy össze, mint valami kis puha kukac. :D
De láttam fotókon hogy vannak férfiak akiknek mindig egy adott vastagságú és méretű, izgalmi állapotban sem nő meg csak szimplán megkeményedik.
Nőknek melyik vonzóbb a méretváltós vagy a puhán is nagy pénisz?
Pár éve mondta egy lány akivel együtt voltunk egy kis ideig hogy neki a vérpénisz jobban bejön. (nekem is az van és rákérdeztem)
Azt mondta azért mert a nagy méretváltozás miatt büszke magára hogy miatta történik és ez kellően látványos, valamint azért is mert a húspénisz könnyebben lelankad akció közben.
"valamint azért is mert a húspénisz könnyebben lelankad akció közben."
Ennek semmi valóságalapja nincs. A vérpénisz is lelankad simán, ha nem vagy a toppon. Pl itt vagyok én, nekem is vérpéniszem van, és volt már hogy lelankadtam, mert nem bírtam keményen tartani a péniszem. Nemcsak puha lett, hanem össze is megy, a gumi is lecsúszik. A húspénisznek legalább a mérete megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!