Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfiaknak van prosztataj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak van prosztatajuk,akkor miért nem az az elterjedt,hogy a nők izgatják a férfiakat felcsatolhatossal?

Figyelt kérdés
Miért a nőket kell seggbe dugni? Nem a ferfiakat kellene?
2022. ápr. 15. 21:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A hülyéknél "alap" az anál, mindenki másnál megbeszélés kérdése és elfogadja a nemet is.
2022. ápr. 15. 23:38
 12/18 anonim ***** válasza:
80%

A természet törvénye szerint lehet, már élned se kéne, mert adódtak a születésed során olyan problémák, amelyeket általános kórházi ellátás nélkül nem lehetett volna orvosolni, vagy mondjuk 2. stádiumú rákod volt, ami kemo nélkül szétterjedt volna a testedben, esetleg írtak már fel neked antibiotikumot, hogy a téged megbetegítő baktériumok pusztuljanak el, ne a szervezeted (ld. a pestis Európa lakosságának a harmadát kiirtotta egy-egy hullámával a középkorban, ma a modern orvostudománynak hála szinte nem is létezik, de ha mégis elkapja valaki, 5%-os valószínűséggel hal bele, a korábbi 50-80% helyett).

De gondolom, ebben a kontextusban már nem akkora probléma, ha valami "nem természetes".

2022. ápr. 15. 23:56
 13/18 anonim ***** válasza:

12

A középkorban még nem voltak gyógyszerek a pestis ellen, igen az is a természetes szelkciónak köszönhető hogy "csak" európa harmada halt ki.

2022. ápr. 16. 00:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

De akkor a természetes szelekció a jobb, mert az természetes? Vagy nincs benned ilyen értékítélet, csak úgy mondtad?

(Mellesleg evolúciós szempontból a nők seggbekukizása sem túl hasznos, a természet törvénye szerint a pénisz a vaginába való.)

2022. ápr. 16. 00:16
 15/18 anonim ***** válasza:
én megmondtam a béennek hogy amint engedi a seggbekukit, ő is azt csinál a seggemmel, amit akar. sajnos ez még így sem fair, mert a dugasz kisebb, mint egy hímtag.
2022. ápr. 16. 02:13
 16/18 anonim ***** válasza:
86%
Mert a töbség ilyen. Azért nem. Engem rendszeresen cövekel a feleségem felcsatissal, mert élvezem. Viszont nálam nem elvárás, hogy a popsiját dugjam. Sok idő eltelt, mikor viszont kérte, hogy ő is szeretné kipróbálni. Neki annyira nem jött be, ezért is van, hogy ritkán kér anális viszonzást. Nekem meg bejött a szex ezen formája, és szerencsémre nejemnek is tetszik, bejön neki. Ha ettől b.uzi vagyok akkor igen, a feleségem b.zija.
2022. ápr. 16. 05:37
 17/18 Noren1989 ***** válasza:

[link]

Az eu előtti pontokból kéretik egyet törölni.

2022. ápr. 16. 07:03
 18/18 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Férfiként én örülnék legjobban annak, ha ez lenne az alapvető. Ha így lenne, nem ment volna rá a kapcsolatom. De így az exem undorítónak gondolta.

Annyira jó lenne, de tényleg.

2022. ápr. 16. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!