Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha már kényeztetnétek a pasi fenekét, akkor ujjazás, anal plug, dildó vagy felcsatolhatós?
Változó, volta partnerem aki a felcsatihoz ragaszkodott, sőt olyan is aki ragaszkodott hozzá, hogy nekem is legyen anal plug-om-
Személy szerint én az ujjazást kedvelném leginkább.
Heteró, aki belátja milyen örömöket rejteget a prosztata. ☺️
Nyelv és ujj, de nem ujjazás...
Ujjazva próbáltam - reflexből 😅 - de mondta h igazából maga ahol a prosztatát érzem azt masszírozzam ujjbeggyel, hívogató mozdulatottal... Közben orál vagy kézimunka, hatalmasat élvezett.
Igazából ettől tovább nem merészkedtünk, plug, dildo fura lenne, felcsatolhatóssal főleg. Az már nekünk más kategória, más mozdulatsorok...
36N,35F
Barátnőm kérdés nélkül a saját felcsatissával amivel masztizik. Nagyon nem akartam először mert megijedtem és a frissen "beszerzett" barátnőmtől is hogy ilyen vágyai vannak aztán hagytam magam megdugatni. Azóta is de nem túl gyakran annak ellenére hogy nagyon megszerettem ahogy csinálja.
39F/39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!