Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha több heteró pasinak is tetszik, hogy a barátnője anláozza őt felcsatolhatóssal, akkor miért hallani erről olyan keveset élőben, miért a neten olvasok róla, talán szégyenlik, vagy mi?
Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 11:55
1/17 A kérdező kommentje:
*análozza
2022. jan. 7. 11:55
2/17 anonim válasza:
Mert nem igaz. Nem a hetero pasiknak tetszik, hanem a biszexeknek, csak sokszor maguknak sem vallják be hogy azok.
És a nők többségének sem tetszik.
3/17 anonim válasza:
2
Vigyázz, mindjárt támadnak a megmondóemberek hogy ők mekkora heterók.
4/17 anonim válasza:
Mert az élet kicsit más mint a net. Amúgy szerintem meg, hont, hogy nagyon keveseknek jön ez be, ők is biszexek.
5/17 anonim válasza:
#3: tudom, le is pontoznak, mert le mertem írni az igazat.
6/17 anonim válasza:
Addig amíg egy pasi egy nővel análozik addig a pasi hetero! A biszex ott kezdődik amikor egy másik pasival történik valami szexuális együttlét! Ha szerintetek az a pasi akit egy nő análisan izgat biszex, akkor ugyanaz a pasi is biszex kellene legyen szerintetek aki egy nőt analisan izgat, mert ugye a biszex pasit egymást izgatják análisan oda vissza!
7/17 anonim válasza:
6
Ti akik mindig ezzel álltok elő, akkor ezen a logika alapján ne is csókolózzon egy heteró férfi egy nővel, mert a férfiaknak is van szája.
8/17 anonim válasza:
azért mert élőben nincsen ilyen
amelyik srác ilyet kér a csajától, azt azonnal dobják
csak azt nem értem, hogy egyes embereknek miért jó az, ha megrakják a púzóját
9/17 anonim válasza:
#7 De igen! Pontosan erről beszélek! Csókolózzon egy hetero pasi nővel, sőt mi több análozzon is vagy csináljon bármit, amíg egy nő es egy pasi között bármi történik az addig hetero!
10/17 anonim válasza:
Mert, mint itt is láthatod, sokan azt hiszik, hogy anális szex homoszexualitást feltételez, ezért inkább titkolják. Sok nő is ezt gondolja, úgyhogy ha kitudódna, leírnák az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!