Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy a kisertes, ha egy szamotokra nagyon vonzo, fiatalabb lanyon (20 koruli) latjatok, hogy bejottok neki, de felesegetek van? Milyen erzes?
Figyelt kérdés
Olyan szituban, amikor nem nyomul ratok, mert zavarban van/felosebb, de latjatok rajta.2022. ápr. 15. 13:32
1/9 anonim válasza:
Attól hogy van feleségem, még megdugom párszor a kiscsajt.
2/9 anonim válasza:
Ez amióta világ a világ sohase volt akadály!
3/9 anonim válasza:
Nagyon nagy kisértés 26 házas férfi
4/9 anonim válasza:
Nem nagyon tud megkísérteni. Az ilyeneket nagyon könnyen félre lehet söpörni az útból.
A nehezebb kihívást a belevaló csajok jelentik, akik merészen fellépnek, tesznek a saját boldogságukért, és még pofátlanok is. Na ők nehezen levakarhatók. Bár számukra sem garantált a siker...
5/9 anonim válasza:
Tudni kell a határokat. Három ilyen szituációra emlékszem, megnéztem az étlapot, de otthon vacsoráztam. A feleségemnek is volt olyan munkatársa, akinek bejött.Nem lett belőle megcsalás, legalább is nem tudok róla. (Ha lett volna, biztos a fejemhez vágta volna, amikor elváltunk.)
6/9 anonim válasza:
Olyan nőt kell feleségül venni, aki még később is fiatalos marad, és probléma megoldva. Már nem fog annyira érdekelni egy 20 éves csaj.
Lehet látni a csajokon, hogy ki az, akinek olyan vonásai vannak, hogy még 30 felett is huszonévesnek fog kinézni. Na persze, az életmód is fontos.
8/9 A kérdező kommentje:
??
2022. ápr. 15. 16:45
9/9 anonim válasza:
#7 vagyok.
Nem látszik egy nőn, férfin, hogy félrelépett! Hol itt a gond!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!