Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egyszer szeretnék lefeküdni egy olyan férfival aki tényleg tetszik? vagy hogy ilyesmiről fantáziálok?
Én is így vagyok vele kérdező.
Attól hogy én ronda vagyok, még nekem is a szexi modell pasik tetszenek, ez van. Hiába tudom hogy XY az én szintem, attól még nem tetszik és nem kívánom.
Én sem feküdtem meg le olyannal aki tetszett volna külsőre. Azok százszor szebb nőkkel vannak együtt.
Ezen a ponton már nem is kívánom a szexet.
13
A nők ilyenek, ne keress bennük logikát, szeretnek szenvedni.
Pedig nem egy bonyolult logika. Vagy önbizalomhiányos, és nem érzi úgy, hogy kaphat/érdemel jobbat, vagy tapasztalja is, hogy nem kap, mert aki neki tetszik, annak ő nem. Erre általában az a jótanács jön, hogy "adj le az elvárásaidból, ha nem akarsz egyedül meghalni", és ők nem akarnak, szóval beérik azzal, aki jobb híján marad. Egy ideig legalábbis.
Tapasztalati szakértő vagyok. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!