Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális hogy egyszer szeretné...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy egyszer szeretnék lefeküdni egy olyan férfival aki tényleg tetszik? vagy hogy ilyesmiről fantáziálok?

Figyelt kérdés
Eddigi kapcsolataim során nem igazán tetszettek a fiúk akikkel voltam, inkább csak úgy megfogott bennük valami, de volt olyan is aki kifejezetten nem tetszett. Nem taszítottak vagy ilyesmi, csak nem tetszettek. Sőt sok esteben éreztem hogy a kapcsolatainkban is problémák vannak. Azon gondolkoztam, hogy ha vajon olyannak lennék, aki külsőre is megfog, akkor vajon tudnám-e élvezni a dolgot. Mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
2022. ápr. 14. 11:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok vele kérdező.

Attól hogy én ronda vagyok, még nekem is a szexi modell pasik tetszenek, ez van. Hiába tudom hogy XY az én szintem, attól még nem tetszik és nem kívánom.

Én sem feküdtem meg le olyannal aki tetszett volna külsőre. Azok százszor szebb nőkkel vannak együtt.

Ezen a ponton már nem is kívánom a szexet.

2022. ápr. 14. 12:04
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván az lenne a normális, ha be is jön, akivel szexelsz. Persze az emberi értékek is fontosak, de ne legyünk álszentek, a külsőt is meg kell kívánni.
2022. ápr. 14. 12:19
 13/19 dregor ***** válasza:
#11, kérdező, semmi gond nincs azzal, hogy olyannal akartok együtt lenni, akit fizikailag is vonzónak találtok. Nem is értem, eddig hogy szexeltetek olyanokkal, akikhez nem vonzódtatok fizikailag is...
2022. ápr. 14. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Kuvvára nem normális. Egy kibassott szerencsétlen vagy.
2022. ápr. 14. 13:44
 15/19 anonim ***** válasza:
32%

13

A nők ilyenek, ne keress bennük logikát, szeretnek szenvedni.

2022. ápr. 14. 14:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Erre van a tinder.
2022. ápr. 14. 14:13
 17/19 anonim ***** válasza:

Pedig nem egy bonyolult logika. Vagy önbizalomhiányos, és nem érzi úgy, hogy kaphat/érdemel jobbat, vagy tapasztalja is, hogy nem kap, mert aki neki tetszik, annak ő nem. Erre általában az a jótanács jön, hogy "adj le az elvárásaidból, ha nem akarsz egyedül meghalni", és ők nem akarnak, szóval beérik azzal, aki jobb híján marad. Egy ideig legalábbis.

Tapasztalati szakértő vagyok. :')

2022. ápr. 14. 15:31
 18/19 dregor ***** válasza:
#17 Hát én inkább voltam egyedül, pedig ránk férfiakra azt mondják, hogy csak lyuk legyen... :D
2022. ápr. 14. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja, de valaki a megalkuvást kisebb rossznak érzi, mint az egyedüllétet. Mondjuk most már én is inkább szingliben tolom.
2022. ápr. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!