Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van e szebb kifejező szó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e szebb kifejező szó a “szexkapcsolat”-ra?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 13. 10:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
68%

Szeretője annak van, aki aljas módon megcsalja a házastársát.

Szexkapcsolata annak van, aki nincs romantikus párkapcsolatban, csak néha találkozik és szexel valakivel.

A szerető tartása aljas szemét dolog, a szexkapcsolat ellenben semleges.

2022. ápr. 13. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

11-es: az elmúlt 1000 évben magyarul szeretőnek hívják azt, aki a házasságon kívül van örömszerzésből a másikkal

A szexkapcsolat pár évtizede érkezett. Pont olyan, mint a barátság extrákkal, stb.

2022. ápr. 13. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan: a szerető simán házasságon kívüli szexuális jellegű kapcsolatot jelent, ahol nem szükségszerűen házas legalább az egyik fél.

Nem hallottál még népdalokat szeretőkről?

2022. ápr. 13. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
#10-es: előttem leírták páran, hogy a szeretőt a házastársa mellett tartja az ember, szexkapcsolatod meg szingliként is lehet. Szerintem mégsem ez a fő különbség, hanem az hogy a szexkapcsolat a testiségről szól, a szerető meg talán inkább egy lelki pótlék. De lehet hogy csak én gondolom így.
2022. ápr. 13. 12:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14-es: attól, hogy sokan mondják, nem igaz...

Egyébként pedig a népdalok, népmesék is szeretőt mondanak - ami nem a felesége, s nem a márkája, jegyese, kiszemeltje... de van csalfa szerető kifejezés pl. Vagy olvasd el József Attila Hetedik című versét ;)

2022. ápr. 13. 12:42
 16/19 anonim ***** válasza:
esetleg barátság extrákkal, de az sem teljesen ugyanaz
2022. ápr. 13. 14:03
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én szexhavernak hívom az évfolyamtársakat és haverokat akikkel csak dugunk ha van egy jó buli, vagy szimplán csak hiányom van és szexelni akarok.
2022. ápr. 13. 14:04
 18/19 anonim ***** válasza:
Minek becézni a sz*rt? Attól még ugyanaz marad.
2022. ápr. 13. 16:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Játszópartner. 28/f
2022. ápr. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!