A hajszin is kepes "megvaltoztatni" a kulsonket? Pl. valakinek sotet az eredeti hajszine es befesti vilagosabbra, akkor lehet, hogy "szebb"(nem tudom mashogy kifejezni) tole?
Figyelt kérdés
2021. okt. 6. 14:49
1/7 anonim válasza:
Saját példámat hozom neked. Az eredeti hajszínem sötétszőkés-barna. Most sötétbarnára van festve. Visszajelzésekből ítélve jobb a sötétbarna. Szerintem is jobban áll. Szóval igen, állhat jobban a festett haj, ha sikerül a megfelelő árnyalatot festeni.
2/7 anonim válasza:
Az arcod nem változik attól hogy most szőke vagy fekete színű a hajad, viszont mindenkinek van egy hajszín ami a legjobban áll neki mert valakinek lehet ez például a szőke és ha ő feketére festi attól még nem lesz csúnya hanem öregebbé teszi az arcát (legtöbbször így van hogy a fekete inkább öregíti a szőke meg fiatalítja az arcot) csak optikai csalódás, igazából nem változol tőle semmit:)
3/7 anonim válasza:
Meg kell találni azt a hajszínt ami a legjobban áll neked!
4/7 Metionin válasza:
Persze. Én is az eredeti hajszínemmel úgy nézek ki, mint egy vízihulla, sötétebbel meg tök jó.
5/7 anonim válasza:
Ugyan az mint az elsőnek:)
Alapvetően sötétszőkés-barnás,de montam festve van sötétbarnára és sokkal jobban áll,szerintem is és a barataim szerint is!
6/7 anonim válasza:
*most
Bocsi,csak most vettem észre,hogy átírta
7/7 anonim válasza:
Eredetileg szökés barna vagyok. Most vörösre festett, és sokan megkérdezik, hogy ez a természetes hajszínem-e, mert jól áll. A szőke még borzalmasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!